fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Amsterdam


Bewindvoering in Amsterdam

Finqo kan uw financiële situatie verzorgen en stabiliseren door middel van bewindvoering in Amsterdam. Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in het buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap of ziekte maken het extra lastig uw financiën stipt op orde te houden. Gelukkig neemt Finqo dit werk vakkundig van u over. U heeft nergens omkijken naar, uw persoonlijke financiële administratie is altijd en overal op orde én u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt. Dit noemen we bewindvoering. Zie het als een soort mentorschap, waarbij wij u helpen alles financieel weer op de rit te krijgen.

Heeft u geen overzicht meer en schulden? Ook dan is Finqo uw partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw financiën weer op orde komen!

Bij Finqo Inkomensbeheer kunnen mensen terecht die om welke reden dan ook maar niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun eigen belangen met betrekking tot inkomen en zorg te behartigen.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Hoe werkt bewindvoering?

Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, neemt de Finqo als uw bewindvoerder beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie.

De voornaamste taak van Finqo als bewindvoerder is om de financiële situatie te stabiliseren.

Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert Finqo ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen. Wij geven u op deze manier graag wat rust, terwijl wij u middels mentorschap begeleiden naar een rooskleurigere toekomst op financieel gebied.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor mentorschap en budgetbeheer

Bewindvoering bij de rechtbank aanvragen

Wanneer er sprake is van verkwisting of het hebben van problematische schulden kan een kantonrechter het zogenaamde schuldenbewind uitspreken. Het schuldenbewind wordt gepubliceerd in het openbare curatele- en bewindregister. De voornaamste taak van Finqo als bewindvoerder in deze situatie is dan om de financiële situatie te stabiliseren. Daar waar mogelijk treft Finqo een betalingsregeling om de schulden te saneren.

Neem telefonisch contact op om u aan te melden

Om uzelf of een cliënt of familielid aan te melden voor de bewindvoering kunt u telefonisch contact opnemen. Wij nemen dan de situatie door en kijken of deze in aanmerking komt voor bewindvoering. Zo ja, dan wordt een persoonlijk gesprek ingepland waarin we onze werkwijze nader uiteen zetten. Na dit gesprek wordt het verzoekschrift bij de rechtbank in Amsterdam ingediend. De kantonrechter zal vervolgens tijdens een zitting de cliënt onder bewindvoering plaatsen.

 1. Telefonisch aanmelden: 085 – 016 00 86
 2. Persoonlijk kennismakingsgesprek
 3. Indienen verzoekschrift bij de rechtbank
 4. Zitting bij de kantonrechter
 5. Uitvoeren bewindvoering

Wat kost bewindvoering?

Voor de bewindvoering worden diverse kosten in rekening bracht. De precieze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK). Indien het de cliënt niet lukt om met zijn of haar inkomen aal deze kosten te voldoen kan door Finqo bij de gemeente een vergoeding worden aangevraagd. Om de kosten en de betaling daarvan te bespreken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten?

Voor meer informatie over bewindvoering in Amsterdam kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent vrij om informatie aan te vragen en om vrijblijvend om hulp te vragen. Bel gerust naar 085 – 016 00 86, wij staan u graag te woord.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen