Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Amsterdam


Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in het buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap of ziekte maken het extra lastig uw financiën stipt op orde te houden. Gelukkig neemt Finqo dit werk vakkundig van u over. U heeft nergens omkijken naar, uw persoonlijke financiële administratie is altijd en overal op orde én u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt. Dit noemen we bewindvoering en voor uw bewindvoering in Amsterdam staat Finqo voor u klaar. Zie het als een soort mentorschap, waarbij wij u helpen alles financieel weer op de rit te krijgen.

Heeft u geen overzicht meer en schulden? Ook dan is Finqo uw partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw financiën weer op orde komen!


Hoe werkt het?

Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, neemt de Finqo als uw bewindvoerder beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten.In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie.

Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert Finqo ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen. Wij geven u op deze manier graag wat rust, terwijl wij u middels mentorschap in Amsterdam begeleiden naar een rooskleurigere toekomst op financieel gebied.

Wanneer er sprake is van verkwisting of het hebben van problematische schulden kan een kantonrechter het zogenaamde schuldenbewind uitspreken. Het schuldenbewind wordt gepubliceerd in het openbare curatele- en bewindregister. De voornaamste taak van Finqo als bewindvoerder in deze situatie is dan om de financiële situatie te stabiliseren. Daar waar mogelijk treft Finqo een betalingsregeling om de schulden te saneren.


Meer weten?

Voor meer informatie over bewindvoering in Amsterdam kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent vrij om informatie aan te vragen en om vrijblijvend om hulp te vragen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen