fbpx

Bewindvoering in Amsterdam

Heeft u bewindvoering in Amsterdam nodig? De bewindvoerders van Finqo kunnen u hierbij helpen. Wij gaan uw financiële situatie verzorgen, zodat het weer stabiel wordt. U heeft nergens omkijken naar. Wij regelen dat uw persoonlijke financiële administratie altijd en overal op orde is. En u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt.

Beschermingsbewind in Amsterdam is als een soort mentorschap. Waarbij onze bewindvoerders u helpen alles financieel weer op de rit te krijgen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

WAAROM KIEZEN VOOR BEWINDVOERING IN AMSTERDAM DOOR FINQO?

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Amsterdam met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Amsterdam

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Amsterdam? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Amsterdam. Samen lossen we uw geldproblemen op.

REDENEN OM UW ADMINISTRATIE UIT HANDEN TE GEVEN

Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in het buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap of ziekte maken het extra lastig uw financiën stipt op orde te houden. Gelukkig nemen wij dit werk vakkundig van u over. Dit noemen we bewindvoering.

U kunt bewindvoering door Finqo zien als een soort mentorschap in Amsterdam. We begeleiden u naar een betere financiële toekomst door een persoonlijke mentor voor u te vormen.

HOE WERKT BEWINDVOERING IN AMSTERDAM?

Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, nemen wij als uw bewindvoerder in Amsterdam beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij beschermingsbewind blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. In feite verzorgt uw bewindvoerder uw volledige financiële administratie.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

HET DOEL VAN BESCHERMINGSBEWIND IN AMSTERDAM

Het doel van ons beschermingsbewind in Amsterdam is uiteraard dat u compleet schuldenvrij wordt verklaard. De weg daarnaartoe ligt vol hobbels en omwegen. Om te beginnen creëren wij duidelijkheid over de situatie waarin u zich bevindt. Wat wij u kunnen bieden is passende steun en het stabiel houden van uw budget. Zodat u uiteindelijk uw schulden kunt aflossen aan de schuldeisers.

WAT DOET EEN BEWINDVOERDER IN AMSTERDAM?

Wij stellen samen met u een budgetplan op en verrichten alle betalingen voor u. Indien van toepassing beheert de bewindvoerder ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen. Zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen.

Wij geven u op deze manier graag wat rust. Terwijl onze bewindvoerders in Amsterdam u middels mentorschap begeleiden naar een rooskleurigere toekomst op financieel gebied.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

WAT KOST BEWINDVOERING IN AMSTERDAM?

Voor het beschermingsbewind worden diverse kosten in rekening bracht. De precieze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK). Indien het de cliënt niet lukt om met zijn of haar inkomen aal deze kosten te voldoen, kan door Finqo bij de gemeente Amsterdam een vergoeding worden aangevraagd voor de bewindvoering.

Om de kosten en de betaling daarvan te bespreken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

SCHULDHULPVERLENING IN AMSTERDAM

Naast bewindvoering in Amsterdam bieden wij meer diensten aan. Twee van onze andere diensten zijn schuldhulpverlening en budgetbeheer. Schuldhulpverlening in Amsterdam is een vrijwillig traject waarbij de persoon met schulden wordt bijgestaan door een schuldhulpverlener. Er bestaat ook een niet vrijwillig traject: wettelijke schuldsanering op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet. U dient het minnelijke traject geprobeerd te hebben om voor wettelijke schuldsanering (Wsnp) in aanmerking te komen.

Wanneer u besloten heeft om schuldhulp aan te vragen, kunt u een afspraak maken met een van onze schuldhulpverleners. Wij zorgen er dan voor dat alle formaliteiten voor u geregeld worden en introduceren u in het minnelijke traject.

Ziet u het zitten om met ons dit traject aan te gaan? Bel dan gelijk naar 085 – 016 00 86. Mocht u eerst meer informatie willen weten kunt u dit gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@finqo.nl.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ