fbpx

Bewindvoering in Assen

Bewindvoering in Assen gezocht? Finqo kan u hierin bijstaan. Onze bewindvoerders kunnen uw financiële situatie verzorgen. Op deze manier komt u uit de schulden en wordt uw financiële situatie weer stabiel. U hebt zelf nergens omkijken naar, wij regelen alles voor u. Daarnaast weet u precies hoeveel geld u elke maand vrij besteedbaar overhoudt.

Onder bewindvoering is uw financiële administratie altijd op orde. U kunt onze bewindvoering in Assen zien als een soort mentorschap. Onze bewindvoerders staan voor u klaar om uw financiële situatie weer op de rit te krijgen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

BEWINDVOERING IN ASSEN DOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Assen met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Rotterdam

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Assen? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Assen. Samen lossen we uw geldproblemen op.

WERKWIJZE BIJ BEWINDVOERING IN ASSEN

Het kan zijn dat u het overzicht van uw financiën compleet kwijt bent, en dat u problemen dreigt te krijgen met schuldeisers. Wij kunnen uw financiën vakkundig van u overnemen, onder de naam van bewindvoering. Als u bij ons onder bewind staat, maken wij alle beslissingen over uw vermogens, goederen en indien aanwezig ook uw schulden. U blijft wel handelsbekwaam, wat betekent dat u zelfstandig rechtshandelingen mag verrichten.

U kunt bewindvoering door Finqo zien als een soort mentorschap in Assen. We begeleiden u naar een betere financiële toekomst door een persoonlijke mentor voor u te vormen.

bewindvoering assen
bewindvoering Drachten

WAT DOET EEN BEWINDVOERDER IN ASSEN?

Samen met u stellen we een budgetplan op. Aan de hand hiervan verrichten wij al uw betalingen. Daarnaast komt ook uw post bij ons binnen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om rekeningen. Op deze manier krijgt u rust. Onze bewindvoerders begeleiden u via het mentorschap naar een financieel gezonde toekomst door middel van beschermingsbewind.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

BEWINDVOERING VIA DE RECHTBANK

Het budgetbeheer in Assen wordt uitgesproken door de kantonrechter. U kunt ons inschakelen voor schuldenbewind en schuldhulpverlening. Wij zullen in een eerste gesprek met u duidelijk krijgen of uw situatie zich leent voor bewindvoering. Daarna volgt een persoonlijk gesprek, waarin onze werkwijze verder uitgelegd wordt. Daarna wordt het verzoek bij de rechtbank in Assen ingediend. De kantonrechter zal zich over de kwestie buigen en een uitspraak doen.

BUDGETBEHEER IN ASSEN

Budgetbeheer, inkomensbeheer, schuldhulpverlening en mentorschap zijn onlosmakelijk verbonden aan bewindvoering. Het zijn allemaal hulpvormen om de controle weer terug te krijgen over uw financiële administratie. Met budgetbeheer in Assen van Finqo wordt bedoeld dat uw vaste lasten op tijd betaald worden. Welke hulpvorm(en) voor uw situatie geschikt is, bespreken we tijdens het intakegesprek.

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN BEWINDVOERING IN ASSEN?

Er zijn kosten verbonden aan het aanvragen van bewindvoering in Assen. De precieze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK). Mocht u het financieel niet kunnen opbrengen om aan deze kosten te voldoen, kunnen we bij de gemeente Assen een vergoeding aanvragen voor het beschermingsbewind.

BEWINDVOERING IN ASSEN AANVRAGEN

Het aanvragen van bewindvoering in Assen gaat via de rechtbank. Als u ons inschakelt uw bewindvoerder zullen we een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter. Vervolgens zal tijdens een zitting de aanvraag worden goedgekeurd. Daarna kunnen we pas echt starten met de bewindvoering.

Ziet u het zitten om met ons dit traject aan te gaan? Bel dan gelijk naar 085 – 016 00 86. Mocht u eerst meer informatie willen weten kunt u dit gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@finqo.nl.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ