fbpx

Bewindvoering Assen


Bewindvoering in Assen gezocht? Finqo kan u hierin bijstaan. Onze bewindvoerders kunnen uw financiële situatie verzorgen. Op deze manier komt u uit de schulden en wordt uw financiële situatie weer stabiel. U hebt zelf nergens omkijken naar, wij regelen alles voor u. Daarnaast weet u precies hoeveel geld u elke maand vrij besteedbaar overhoudt.

Onder bewindvoering is uw financiële administratie altijd op orde. U kunt onze bewindvoering in Assen zien als een soort mentorschap. Onze bewindvoerders staan voor u klaar om uw financiële situatie weer op de rit te krijgen.

Bewindvoering in Assen door Finqo

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Amsterdam met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer

Wij staan voor u klaar voor budgetbeheer in Assen. Maak via onze website direct een afspraak. Wilt u eerst nog meer informatie? Dat kan uiteraard ook. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie.

Werkwijze bij bewindvoering in Assen

Het kan zijn dat u het overzicht van uw financiën compleet kwijt bent, en dat u problemen dreigt te krijgen met schuldeisers. Wij kunnen uw financiën vakkundig van u overnemen, onder de naam van bewindvoering. Als u bij ons onder bewind staat, maken wij alle beslissingen over uw vermogens, goederen en indien aanwezig ook uw schulden. U blijft wel handelsbekwaam, wat betekent dat u zelfstandig rechtshandelingen mag verrichten.

Wat doet een bewindvoerder in Assen?

Samen met u stellen we een budgetplan op. Aan de hand hiervan verrichten wij al uw betalingen. Daarnaast komt ook uw post bij ons binnen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om rekeningen. Op deze manier krijgt u rust. Onze bewindvoerders begeleiden u via het mentorschap naar een financieel gezonde toekomst door middel van beschermingsbewind.

Bewindvoering via de rechtbank

Het budgetbeheer in Assen wordt uitgesproken door de kantonrechter. U kunt ons inschakelen voor schuldenbewind en schuldhulpverlening. Wij zullen in een eerste gesprek met u duidelijk krijgen of uw situatie zich leent voor bewindvoering. Daarna volgt een persoonlijk gesprek, waarin onze werkwijze verder uitgelegd wordt. Daarna wordt het verzoek bij de rechtbank in Assen ingediend. De kantonrechter zal zich over de kwestie buigen en een uitspraak doen.

Maak gelijk een afspraak

Neem gelijk contact met ons op voor een afspraak indien u ons wilt inschakelen voor bewindvoering in Assen. U kunt via onze website een afspraak met ons maken. Indien u eerst nog meer informatie wilt over de bewindvoering en de werkwijze daar omheen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Via de knop op onze website vraagt u zeer eenvoudig meer informatie aan.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen