fbpx
Image Slider

Bewindvoering Capelle aan den IJssel


Woont u in Capelle aan den IJssel en bent u niet in staat om zelf uw financiën te beheren? Of heeft u problematische schulden en ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is bewindvoering in Capelle aan den IJssel voor u de oplossing. Om te voorkomen dat u (verder) financieel in de problemen raakt, vragen wij de kantonrechter om Finqo te benoemen tot uw bewindvoerder. Dan zorgt Finqo ervoor dat uw budget stabiel is en eventuele schulden worden behandeld. Wij helpen u graag wanneer u het nodig heeft.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Persoonlijke financiële begeleiding

Als u niet in staat bent om zelf uw financiën te beheren, kunt u bij Finqo onder bewind komen te staan. Dit wil zeggen dat Finqo als uw bewindvoerder beslissingen neemt over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook over uw schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. In feite verzorgt Finqo uw volledige financiële administratie.

Wij ontzorgen u op dit gebied en doen het budgetbeheer, zodat financiële problemen niet kunnen verergeren. We stellen daarom samen een budgetplan op, wij nemen de betalen en uw post van uw over en i.v.t. beheren wij de PGB-gelden. Wij nemen echt even uw zorgen uit handen, zodat u weer even adem kunt halen, ondertussen gaan wij aan de slag. Ook bij verkwisting of problematische schulden kunnen wij u verder helpen.

Wat kost onze hulp?

De tarieven voor bewindvoering in Capelle aan den IJssel door Finqo kunt u hier vinden. Indien u zelf onvoldoende inkomen hebt om deze kosten voor bewindvoering te voldoen, zal Finqo de vergoeding hiervan in de vorm van bijzondere bijstand bij uw gemeente aanvragen. Wilt u meer informatie over bewindvoering door Finqo? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend contacteren, evenals om hulp vragen. Wij staan voor u klaar.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam