fbpx

Bewindvoering in Drachten


Bent u op zoek naar bewindvoering in Drachten, omdat u het gevoel heeft dat u in een uitzichtloze situatie terecht bent gekomen door financiële problemen? Dan is het aan te raden dat u hulp zoekt bij een organisatie die u kan helpen bij het oplossen van deze financiële problemen. Finqo is gespecialiseerd in hulp bij schulden en bewindvoering. Samen met de deskundige bewindvoerders van Finqo kunnen we op zoek naar een oplossing. Daarnaast voorkomt de bewindvoerder in Drachten problemen in de toekomst.

Finqo is met 4 disciplines partner bij vraagstukken rond inkomensbeheer, schuldpreventie en schuldenproblematiek

Wilt u meteen bewindvoering aanvragen in Drachten? Dat kan! Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen. Ook als u een vraag heeft staan we u graag te woord.

Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Bewindvoering in Drachten maakt uw financiën inzichtelijk

Bewindvoering in Drachten houdt in dat wij als organisatie uw volledige financiële administratie voor u bijhouden en inzichtelijk maken. Dit betekent dat wij middels bewindvoering alle beslissingen nemen als het gaat om vermogen, goederen en eventuele opgebouwde schulden. Zelf bent u wel nog steeds handelingsbekwaam. Wat betekent dat u nog steeds zelfstandig rechtshandelingen mag uitvoeren.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Hulp bij schulden in Leeuwarden
 • Respect en betrokkenheid voorop
 • Geholpen worden vakkundige bewindvoerders
 • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
 • Helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering in Leeuwarden: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

Een soort mentorschap

U kunt de bewindvoerder in Drachten zien als een soort mentor Uw financiële situatie wordt tijdens de periode van bewindvoering vakkundig van u overgenomen. U hebt nergens meer omkijken naar en uw persoonlijke administratie wordt netjes op orde gebracht zodat u altijd een overzicht hebt van welk geld u vrij besteedbaar overhoudt.

Team van deskundige specialisten

Wanneer u kiest voor bewindvoering Drachten door Finqo, dan wordt u geholpen door een team van deskundige specialisten: van fiscalisten, juristen en notarissen. Bij Finqo werken we op de volgende manier als u ervoor kiest om de bewindvoering door ons te laten doen:

 • We communiceren altijd op een persoonlijke en betrokken manier met u;
 • U wordt geholpen door goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, administrateurs én mentoren;
 • Wij houden uw persoonlijke administratie op orde;
 • U wordt geholpen door een gecertificeerde organisatie, wat inhoud dat wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPI);
 • Al onze diensten zijn officieel goedgekeurd door de Nederlandse financiële autoriteiten.

Bewindvoering aanvragen in Drachten

Wilt u bewindvoering aanvragen in Drachten? Dit gaat via de kantonrechter. U dient bij ons een verzoek in voor bewindvoering. Wij nemen de situatie door en kijken of u er voor in aanmerking komt. Zodra wij concluderen dat dit het geval is, wordt er een persoonlijk gesprek gepland waarin we overal dieper op in gaan. Vervolgens wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank. De kantonrechter zal tijdens een zitting u onder bewindvoering plaatsen.

Kosten

Uiteraard zitten er kosten vast aan bewindvoering in Drachten. Kunt u niet aan deze kosten voldoen? Dan kunnen wij bij de gemeente een verzoek indienen voor een vergoeding. Deze vergoeding valt onder de speciale bijstand. Zodoende kan iedereen gebruik maken van onze hulp. Iedereen heeft immers recht op goede hulp.

Ons team deskundige specialisten helpt u graag verder

Kies voor bewindvoering in Drachten

Komt u er zelf niet meer uit en wilt u bewindvoering aanvragen in Drachten? Verstandige keuze. Samen zorgen we ervoor dat u de financiën op een rijtje heeft en dat problemen in de toekomst voorkomen worden. Dát is ons doel!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Finqo op het gebied van bewindvoering in Drachten? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken graag samen met u hoe we planmatig uw financiële situatie op orde kunnen krijgen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een eerste afspraak te maken. Neemt u liever telefonisch contact op? Dat kan via +31 (0) 85 016 00 86.

Hoe werkt bewindvoering precies?

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om zelf uw financiën te beheren kunt u dat overlaten aan een bewindvoerder. Deze bewindvoerder regelt uw persoonlijke financiële administratie en neemt tijdelijk de beslissingen over uw vermogen, goederen en schulden. Door deze maatregelen voorkomen we dat u verder financieel in de problemen raakt.

De bewindvoerder stelt samen met u een budgetplan op, opent de per post verstuurde rekeningen, biedt passende steun en verricht alle betalingen voor u. Hierdoor wordt u budget stabiel en kunt u uiteindelijk uw schulden aflossen.

Hoe kan ik bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen gaat via de kantonrechter. U hoort een verzoekschrift in te dienen en de kantonrechter zal dan beslissen of u onder bewind komt te staan. Mocht dat het geval zijn, dan zal de bewindvoering worden uitgevoerd.

De werkwijze omtrent bewindvoering aanvragen bij Finqo is als volgt:

 1. Telefonisch aanmelden: 085 – 016 00 86
 2. Persoonlijk kennismakingsgesprek
 3. Indienen verzoekschrift bij de rechtbank
 4. Zitting bij de kantonrechter
 5. Uitvoeren bewindvoering
Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen