Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Drachten


BEWINDVOERING DRACHTEN

Bent u op zoek naar bewindvoering in Drachten, omdat u het gevoel heeft dat u in een uitzichtloze situatie terecht bent gekomen door financiële problemen? Dan is het aan te raden dat u hulp zoekt bij een organisatie die u kan helpen bij het oplossen van deze financiële problemen. Finqo is gespecialiseerd in hulp bij schulden en bewindvoering in Drachten. Samen met de deskundige bewindvoerders van Finqo kunnen we op zoek naar een oplossing.

WAT HOUDT BEWINDVOERING IN?

Bewindvoering houdt in dat wij als organisatie uw volledige financiële administratie voor u bijhouden en inzichtelijk maken. Dit betekent dat wij middels bewindvoering alle beslissingen nemen als het gaat om vermogen, goederen en eventuele opgebouwde schulden. Zelf bent u wel nog steeds handelingsbekwaam. Wat betekent dat u nog steeds zelfstandig rechtshandelingen mag uitvoeren. U kunt de bewindvoering zien als een soort van mentorschap. Uw financiële situatie wordt tijdens de periode van bewindvoering vakkundig van u overgenomen. U hebt nergens meer omkijken naar en uw persoonlijke administratie wordt netjes op orde gebracht zodat u altijd een overzicht hebt van welk geld u vrij besteedbaar overhoudt.

OVER BEWINDVOERING VAN FINQO

Wanneer u kiest voor bewindvoering Drachten door Finqo, dan wordt u geholpen door een team van deskundige specialisten: van fiscalisten, juristen en notarissen. Bij Finqo werken we op de volgende manier als u ervoor kiest om de bewindvoering door ons te laten doen:

  • We communiceren altijd op een persoonlijke en betrokken manier met u;
  • U wordt geholpen door goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, administrateurs én mentoren;
  • Wij houden uw persoonlijke administratie op orde;
  • U wordt geholpen door een gecertificeerde organisatie, wat inhoud dat wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPI);
  • Al onze diensten zijn officieel goedgekeurd door de Nederlandse financiële autoriteiten.

BEWINDVOERING AANVRAGEN

Het aanvragen van bewindvoering gaat via de kantonrechter. U dient bij ons een verzoek in voor bewindvoering. Wij nemen de situatie door en kijken of u in aanmerking komt voor bewindvoering. Zodra wij concluderen dat dit het geval is, wordt er een persoonlijk gesprek gepland waarin we overal dieper op in gaan. Vervolgens wordt het verzoek ingediend bij de rechtbank. De kantonrechter zal tijdens een zitting u onder bewindvoering plaatsen. Uiteraard zitten er kosten vast aan bewindvoering. Kunt u niet aan deze kosten voldoen? Dan kunnen wij bij de gemeente een verzoek indienen voor een vergoeding. Deze vergoeding valt onder de speciale bijstand.

INFORMATIE OVER BEWINDVOERING IN DRACHTEN

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Finqo op het gebied van bewindvoering in Drachten? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij kijken graag samen met u hoe we planmatig uw financiële situatie op orde kunnen krijgen. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een eerste afspraak te maken. Neemt u liever telefonisch contact op? Dat kan via +31 (0) 85 016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen