Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Friesland


Indien u door schulden in lastige situaties terecht bent gekomen, kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen van een bewindvoerder. Een bewindvoerder kan u helpen voorkomen dat u nog verder in de schulden terechtkomt. De kantonrechter van Finqo kan u helpen wanneer u op zoek bent naar bewindvoering Friesland. Wij helpen u bij het stabiliseren van uw budget en helpen u bij het planmatig aflossen van uw schulden.

Over bewindvoering van Finqo

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering in Friesland om u te helpen bij uw financiële onprettige situatie? Dan betekent dit dat Finqo als bewindvoerder alle beslissingen neemt omtrent vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit betekent dat niet dat u helemaal geen rechter meer heeft over uw financiën: wanneer u onder bewindstelling staat, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig rechtshandelingen uitvoeren. Finqo helpt met haar bewindvoering bij uw volledige financiële administratie om duidelijkheid te creëren over de situatie waar u zich in bevindt en krijgt u hulp bij schulden in Friesland.

Hulp in de vorm van bewindvoering

Wanneer u middels bewindvoering hulp vraagt bij het oplossen van uw financiële situatie, dan bent u bij Finqo in goede handen. Bij Finqo:

  • bieden we persoonlijke begeleiding;
  • bieden we hulp bij schulden in Friesland
  • staat respect en betrokkenheid voorop;
  • wordt u geholpen door vakkundige bewindvoerders
  • houden wij rekening met de belangen van alle betrokken partijen;
  • en kunnen wij u ook helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

Contact opnemen voor bewindvoering van Finqo

Vindt u het lastig om zelf uit uw financieel onprettige situatie te komen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Finqo zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewindvoering Friesland en schuldhulp Friesland.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen