fbpx

Bewindvoering Friesland


Het is van belang om uw geldzaken goed op een rijtje te hebben, zodat u uw rekeningen iedere maand kunt betalen en niet voor verrassingen komt te staan. Woont u in Friesland? Ziet u door de bomen het bos niet meer of zijn de rode cijfertjes op uw bankrekening niet meer overzien? Indien u door schulden in lastige situaties terecht bent gekomen, kan het verstandig zijn om hulp in te schakelen van een professionele en ervaren bewindvoerder die er voor kan zorgen dat u niet verder in de schulden komt en ook weer uit de schulden komt. De kantonrechter van Finqo kan u onder andere in de regio Leeuwarden, Sneek en Drachten helpen wanneer u voor budgetbeheer en bewindvoering op zoek bent naar een bewindvoerder in Friesland. Wij helpen u door middel van budgetbeheer en bewindvoering bij het stabiliseren van uw budget en helpen u bij het planmatig aflossen van uw schulden.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Hulp in de vorm van bewindvoering

Wanneer u middels bewindvoering hulp vraagt bij het oplossen van uw financiële situatie, dan bent u bij Finqo in goede handen. Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en beheert indien nodig ook uw persoonsgebonden budget. Ook uw post komt niet bij u thuis op de deurmat, maar bij uw bewindvoerder van Finqo. Op dezer manier hoeft u zich zelf niet druk te maken om rekeningen die op de mat vallen en nog door u betaald moeten worden. Wanneer er sprake is van problematische schulden, kan een kantonrechter het schuldenbewind uitspreken.

Bij Finqo staan de volgende punten zeer hoog in het vaandel:

 • Bieden van persoonlijke begeleiding
 • Bieden van hulp bij schulden in Friesland
 • Staat respect en betrokkenheid voorop
 • Wordt u geholpen door vakkundige bewindvoerders
 • Houden wij rekening met de belangen van alle betrokken partijen
 • En kunnen wij u ook helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

Over bewindvoering van Finqo

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering in Friesland zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat u van uw schulden af komt? Dit houdt dan in dat Finqo als bewindvoerder alle beslissingen neemt omtrent uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit betekent daarentegen natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën: wanneer u onder bewindstelling staat in de regio Friesland, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig rechtshandelingen uitvoeren. Finqo biedt met haar bewindvoering een helpende hand bij uw volledige financiële administratie. Zo kan er duidelijkheid gecreëerd worden over de situatie waarin u zich bevindt en krijgt u ondersteuning bij het stabiel houden van uw budget en het aflossen van uw schulden.

Het team van Finqo Inkomensbeheer bestaat uit goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Kwaliteit staat bij Finqo altijd bovenaan. Ze zijn overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door professionals.

Finqo legt als bewindvoerder ieder jaar verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet daarnaast aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Finqo is ook lid van de BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Wij verzekeren u dat uw geldzaken vertrouwd en vakkundig geregeld zullen worden.

Contact opnemen voor bewindvoering van Finqo

Vindt u het lastig om zelf uit uw financieel onprettige situatie te komen en realiseert u zich dat u hier hulp bij nodig heeft? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Finqo zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bewindvoering Friesland en schuldhulp Friesland.

Hoe werkt bewindvoering precies?

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om zelf uw financiën te beheren kunt u dat overlaten aan een bewindvoerder. Deze bewindvoerder regelt uw persoonlijke financiële administratie en neemt tijdelijk de beslissingen over uw vermogen, goederen en schulden. Door deze maatregelen voorkomen we dat u verder financieel in de problemen raakt.

De bewindvoerder stelt samen met u een budgetplan op, opent de per post verstuurde rekeningen, biedt passende steun en verricht alle betalingen voor u. Hierdoor wordt u budget stabiel en kunt u uiteindelijk uw schulden aflossen.

Hoe kan ik bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen gaat via de kantonrechter. U hoort een verzoekschrift in te dienen en de kantonrechter zal dan beslissen of u onder bewind komt te staan. Mocht dat het geval zijn, dan zal de bewindvoering worden uitgevoerd.

De werkwijze omtrent bewindvoering aanvragen bij Finqo is als volgt:

 1. Telefonisch aanmelden: 085 – 016 00 86
 2. Persoonlijk kennismakingsgesprek
 3. Indienen verzoekschrift bij de rechtbank
 4. Zitting bij de kantonrechter
 5. Uitvoeren bewindvoering
Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen