Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Heerenveen


Het is belangrijk om een stabiel inkomen te hebben, zodat u weet wat u kunt uitgeven en de vaste lasten iedere maand betaald kunnen worden. Zo voorkomt u dat gas, water en licht afgesloten worden en u een huur- of hypotheekachterstand oploopt. Kunt u uw rekeningen niet meer betalen, heeft u schulden en weet u niet hoe u zelfstandig van uw schulden af moet komen? Schulden kunnen naast een financieel onprettige situatie ook voor andere problemen zorgen. Des te belangrijk is het dat u hier weer spoedig uitkomt, zodat ergere situaties voorkomen kunnen worden. U hoeft dit echter niet alleen te doen: Finqo kan u door middel van bewindvoering Heerenveen helpen bij het ophelderen en oplossen van uw vervelende financiële situatie. De professionele en ervaren bewindvoerders helpen u graag bij het op de rit krijgen van uw geldzaken.

Wat doet Fingo voor u?

Finqo in Heerenveen stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van het kantoor van Finqo. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Finqo acht de volgende punten als zeer belangrijk:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hulp bij schulden in Heerenveen
  • Respect en betrokkenheid voorop
  • Geholpen worden vakkundige bewindvoerders
  • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
  • Helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

 

Over Fingo

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering en budgetbeheer in Heerenveen, zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat u niet verder in de schulden raakt? Ons doel is natuurlijk om er samen met u voort te zorgen dat al uw schulden kan aflossen. Dit houdt dan in dat Finqo als bewindvoerder alle beslissingen neemt over zaken die met maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit betekent daarentegen natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën. Integendeel: wanneer u bij Finqo onder bewindvoering staat, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren. Finqo biedt met haar bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie. Zo kan er duidelijkheid gecreëerd worden over de situatie waarin u zich bevindt en krijgt u een helpende hand aangeboden bij het stabiel houden van uw budget en het aflossen van uw schulden.

Finqo legt als bewindvoerder jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet compleet aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Daarnaast is Finqo ook lid vande BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerder en Inkomensbeheerders. U kunt er op vertrouwen dat uw geldzaken vertrouwd vakkundig geregeld worden door de bewindvoerder van Finqo

Contact opnemen met Finqo

Denkt u baat te hebben bij hulp door middel van bewindvoering Heerenveen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Finqo zodat we samen kunnen kijken naar wat we zoal voor u kunnen betekenen. Aangezien iedere situatie uniek is waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per situatie verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd bellen naar 085 – 016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen