fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Heerenveen


Bewindvoering in Heerenveen zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt uitgeven en wat niet. Het is belangrijk om een stabiel inkomen te hebben, zodat u weet wat u kunt uitgeven en de vaste lasten iedere maand betaald kunnen worden. Zo voorkomt u dat gas, water en licht afgesloten worden en u een huur- of hypotheekachterstand oploopt. De professionele en ervaren bewindvoerder in Heerenveen helpt u graag bij het op de rit krijgen van uw geldzaken.

We zijn overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door onze professionals.

Kies voor de bewindvoering van Finqo en ervaar de voordelen zelf! Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Bewindvoering in Heerenveen voorkomt erger

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen, heeft u schulden en weet u niet hoe u zelfstandig van uw schulden af moet komen? Schulden kunnen naast een financieel onprettige situatie ook voor andere problemen zorgen. Des te belangrijk is het dat u hier weer spoedig uitkomt, zodat ergere situaties voorkomen kunnen worden. U hoeft dit echter niet alleen te doen: Finqo kan u door middel van bewindvoering Heerenveen helpen bij het ophelderen en oplossen van uw vervelende financiële situatie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hulp bij schulden in Heerenveen
  • Respect en betrokkenheid voorop
  • Geholpen worden vakkundige bewindvoerders
  • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
  • Helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering. De vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

Werkwijze van de bewindvoerder in Heerenveen

Finqo bewindvoerder in Heerenveen stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van het kantoor van Finqo. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Schulden aflossen

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering in Heerenveen, zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat u niet verder in de schulden raakt? Ons doel is natuurlijk om er samen met u voort te zorgen dat al uw schulden kan aflossen. Dit houdt dan in dat Finqo als bewindvoerder alle beslissingen neemt over zaken die met maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden.

Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan!

Handelsbekwaam

Dit betekent daarentegen natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën. Integendeel: wanneer u bij Finqo onder bewindvoering in Heerenveen staat, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren. Finqo biedt met haar bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie.

Verantwoording aan de kantonrechter

Finqo legt als bewindvoerder jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet compleet aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Daarnaast is Finqo ook lid van de BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerder en Inkomensbeheerders. U kunt er op vertrouwen dat uw geldzaken vertrouwd vakkundig geregeld worden door de bewindvoerder van Finqo.

Tarieven

Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan bewindvoering in Drachten. Beschikt u zelf niet over de middelen om deze kosten te voldoen? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Dan kunnen wij bij de gemeente een verzoek indienen voor een vergoeding. Dit is een vergoeding onder sociale bijstand. Dankzij deze vergoeding kan iedereen gebruik maken van onze hulp.

Neem contact op met Finqo voor bewindvoering in Heerenveen!

Denkt u baat te hebben bij onze hulp en wilt u bewindvoering aanvragen in Heerenveen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Finqo zodat we samen kunnen kijken naar wat we zoal voor u kunnen betekenen.

Aangezien iedere situatie uniek is waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per situatie verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd bellen naar 085 – 016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen