fbpx

Bewindvoering in Heerenveen aanvragen


Bewindvoering in Heerenveen zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt uitgeven en wat niet. Het is belangrijk om een stabiel inkomen te hebben. Zodat u weet wat u kunt uitgeven en dat de vaste lasten iedere maand betaald kunnen worden. Zo voorkomt u dat gas, water en licht afgesloten worden en u een huur- of hypotheekachterstand oploopt.

De professionele en ervaren bewindvoerder in Heerenveen helpt u graag bij het op de rit krijgen van uw geldzaken. Dit doen wij onder meer door budgetbeheer aan te bieden. Laat Finqo de bewindvoering voor u aanvragen.

We zijn overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door onze professionals.

Bewindvoering in Heerenveen aanvragen

Bewindvoering in Heerenveen van Finqo voorkomt erger

 • Persoonlijke begeleiding respect en betrokkenheid voorop
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Hulp bij schulden in Heerenveen
 • Vakkundige bewindvoerder in Heerenveen
 • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
 • Wij helpen u wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering. De vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente Heerenveen in de vorm van bijzondere bijstand.

Kies voor de bewindvoering van Finqo en ervaar de voordelen zelf. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Houdt uw financiën op orde

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen, heeft u schulden en weet u niet hoe u zelfstandig van uw schulden af moet komen? Schulden kunnen naast een financieel onprettige situatie ook voor andere problemen zorgen. Des te belangrijk is het dat u hier weer spoedig uitkomt. Zodat ergere situaties voorkomen kunnen worden.

U hoeft dit echter niet alleen te doen: Finqo kan u door middel van bewindvoering in Heerenveen helpen bij het ophelderen en oplossen van uw vervelende financiële situatie.

Werkwijze van de bewindvoerder in Heerenveen

Finqo bewindvoerder in Heerenveen stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van ons kantoor. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Zo lossen we uw schulden af

Schakelt u ons ook in voor bewindvoering in Heerenveen? Zodat we u verder kunnen helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en ervoor kunnen zorgen dat u niet verder in de schulden raakt? Ons doel is natuurlijk om er samen met u voor te zorgen dat u al uw schulden kunt aflossen. Dit houdt dan in dat Finqo als uw bewindvoerder in Heerenveen alle beslissingen neemt over zaken die te maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden.

U bent nog steeds handelingsbekwaam

Daarentegen betekent dit natuurlijk niet dat u helemaal niets meer te zeggen heeft over uw eigen financiën. Integendeel: wanneer u bij Finqo onder bewindvoering in Heerenveen staat, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren. Wij bieden met onze bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie.

Verantwoording aan de kantonrechter

Finqo legt als bewindvoerder in Heerenveen jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en voldoet compleet aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Daarnaast zijn wij ook lid van de BPBI, de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerder en Inkomensbeheerders. U kunt er op vertrouwen dat uw geldzaken vertrouwd vakkundig geregeld worden door onze bewindvoerders.

Wat zijn de kosten voor bewindvoering in Heerenveen?

Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan bewindvoering in Heerenveen. Beschikt u zelf niet over de middelen om deze kosten te voldoen? Ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Dan kunnen wij bij de gemeente Heereveen een verzoek indienen voor een vergoeding. Dit is een vergoeding onder sociale bijstand. Dankzij deze vergoeding kan iedereen gebruik maken van onze hulp.

 

Het aanvragen van bewindvoering in Heerenveen

Hoe gaat het aanvragen van bewindvoering in Heerenveen precies in zijn werk? Als eerste is het belangrijk dat u of een zorgverlener of familielid zich telefonisch aanmeldt bij Finqo: +31 (0)85 016 00 86. We plannen dan een kennismakingsgesprek en bespreken uw financiële situatie. Aan het einde van dit gesprek vullen we de benodigde formulieren in en verzenden we het verzoekschrift aan de kantonrechter.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Onder bewind staan

Na enkele weken volgt dan de zitting. Zodra de rechter u onder bewind heeft gesteld, starten wij onze werkzaamheden. De kantonrechter kan ook het schuldenbewind uitspreken bij zeer problematische schulden. Het schuldenbewind wordt gepubliceerd in het openbare curatele en bewind register. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan!

 

Budgetbeheer, inkomensbeheer en mentorschap

U kunt ook bij ons terecht voor budgetbeheer, inkomensbeheer en mentorschap. Dit zijn allemaal onderdelen van bewindvoering in Heerenveen. Wij verrichten ook inkomensbeheer voor cliënten in zorginstellingen, wij zorgen voor extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg.

Neem contact op voor bewindvoering in Heerenveen

Denkt u baat te hebben bij onze hulp en wilt u bewindvoering aanvragen in Heerenveen? Neem dan vrijblijvend contact op met Finqo. Zodat we samen kunnen kijken naar wat we zoal voor u kunnen betekenen.

Aangezien iedere situatie uniek is, waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per persoon verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd bellen naar +31 (0)85 016 00 86.

Hoe werkt bewindvoering precies?

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om zelf uw financiën te beheren kunt u dat overlaten aan een bewindvoerder. Deze bewindvoerder regelt uw persoonlijke financiële administratie en neemt tijdelijk de beslissingen over uw vermogen, goederen en schulden. Door deze maatregelen voorkomen we dat u verder financieel in de problemen raakt.

De bewindvoerder stelt samen met u een budgetplan op, opent de per post verstuurde rekeningen, biedt passende steun en verricht alle betalingen voor u. Hierdoor wordt u budget stabiel en kunt u uiteindelijk uw schulden aflossen.

Hoe kan ik bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen gaat via de kantonrechter. U hoort een verzoekschrift in te dienen en de kantonrechter zal dan beslissen of u onder bewind komt te staan. Mocht dat het geval zijn, dan zal de bewindvoering worden uitgevoerd.

De werkwijze omtrent bewindvoering aanvragen bij Finqo is als volgt:

 1. Telefonisch aanmelden: 085 – 016 00 86
 2. Persoonlijk kennismakingsgesprek
 3. Indienen verzoekschrift bij de rechtbank
 4. Zitting bij de kantonrechter
 5. Uitvoeren bewindvoering
Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen