fbpx
Image Slider

Bewindvoering Leeuwarden


Op zoek naar bewindvoering in Leeuwarden? Het is erg belangrijk om een stabiel inkomen te hebben en precies te weten wat u uit kunt geven en wat niet. Wanneer dit niet meer lukt en u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kan dit voor nare situaties zorgen. Misschien wordt uw gas water en licht wel afgesloten, of dreigt u uit uw huis te worden gezet omdat u achterloopt met de huur of de hypotheek. De zeer ervaren, professionele en goed opgeleide bewindvoerders van Finqo helpen u graag bij het op de rit krijgen van uw financiën.

“Finqo heeft sinds 10 jaar ervaring met alle aspecten rond inkomensbeheer, schuldenpreventie en schuldenproblematiek.”

Krijgt u de financiën zelf niet meer op een rijtje? Finqo helpt u graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Bewindvoering in Leeuwarden

Finqo in Leeuwarden stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van het kantoor van Finqo. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Persoonlijke begeleiding en respect en betrokkenheid

Wij als bewindvoerder in Leeuwarden achten de volgende punten van groot belang:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hulp bij schulden in Leeuwarden
  • Respect en betrokkenheid voorop
  • Geholpen worden vakkundige bewindvoerders
  • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
  • Helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering in Leeuwarden: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

“In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie.”

Vermogen, goederen en eventuele schulden

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering in Leeuwarden, zodat we steun kunnen bieden bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat uw situatie niet verslechterd? Ons doel is natuurlijk om samen met u het punt te bereiken waarop u al uw schulden heeft kunnen aflossen. Dan neemt Finqo alle beslissingen over zaken die te maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden

Ondersteuning bij uw financiële administratie

Dit betekent natuurlijk niet dat u bij bewindvoering in Leeuwarden helemaal niets meer in te brengen heeft over uw eigen financiële situatie. Het tegendeel is juist waar: wanneer u bewindvoering ontvangt van Finqo, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren.

Finqo biedt met haar bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie. Zo kan er duidelijkheid gecreëerd worden over de situatie waarin u zich bevindt en krijgt u passende steun aangeboden bij het stabiel houden van uw budget en het aflossen van uw schulden.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Voldoet aan alle eisen van de rechtbank

Ieder jaar legt Finqo als bewindvoerder in Leeuwarden verantwoording af aan de kantonrechter. Finqo voldoet aan de strenge eisen van de rechtbank, en is daarnaast ook nog eens lid van de BPBI. De BPBI is de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Uw geldzaken worden vakkundig geregeld door het team van Fingo in Leeuwarden.

Geschikt voor ieder budget

Bewindvoering in Leeuwarden is niet gratis. Omdat we het van groot belang vinden dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten, kunt u bij de gemeente een verzoek indienen voor vergoeding. Dit is een vergoeding die onder de speciale bijstand valt. Dan kan iedereen ongedacht het budget gebruik maken van onze diensten.

“Finqo is een betrouwbare en professionele partner.”

Vraag bewindvoering aan in Leeuwarden

Heeft u uw financiële situatie niet meer onder controle en wilt u bewindvoering in Leeuwarden aanvragen? Dat kan! Neem dan contact op met Finqo, zodat we samen kunnen kijken naar uw situatie en een persoonlijk plan voor u kunnen opstellen. Aangezien iedere situatie uniek is waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per situatie verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zorgen er graag voor dat u de financiën weer op orde heeft.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam