Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Leeuwarden


Het is erg belangrijk om een stabiel inkomen te hebben en precies te weten wat u uit kunt geven en wat niet. Wanneer dit niet meer lukt en u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kan dit voor nare situaties zorgen. Misschien wordt uw gas water en licht wel afgesloten, of dreigt u uit uw huis te worden gezet omdat u achterloopt met de huur of de hypotheek. Wanneer u er financieel niet meer uit komt, is het verstandig om hulp te zoeken. Finqo Leeuwarden kan u door middel van bewindvoering in Leeuwarden helpen bij het stabiliseren van uw financiële situatie en het verhelderen en oplossen van uw problemen. De zeer ervaren, professionele en goed opgeleide bewindvoerders van Finqo helpen u in Leeuwarden graag bij het op de rit krijgen van uw financiën.

Wat doet Fingo in Leeuwarden voor u?

Finqo in Leeuwarden stelt samen met u een budgetplan op, doet alle betalingen voor u en beheert als dat nodig is ook uw persoonsgebonden budget. Daarnaast komt uw post niet meer bij op de deurmat, maar op de mat van het kantoor van Finqo. Door deze werkwijze wordt u niet met de openstaande rekeningen geconfronteerd. Wanneer er gesproken wordt over problematische schulden, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Samen met u stelt uw bewindvoerder van Finqo een persoonlijk budgetplan op. Daarnaast verricht w bewindvoerder van Finqo Leeuwarden ook uw betalingen en ontvangt uw post. Uw post belandt op de deurmat van het kantoor van Finqo, zodat u zelf niet geconfronteerd wordt met openstaande rekeningen die op de mat vallen. De bewindvoerder ontvangt uw post en onderneemt de juiste handelingen. Wanneer er sprake is van een problematische schuld, spreekt de kantonrechter het schuldenbewind uit.

Finqo acht de volgende punten als zeer belangrijk:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Hulp bij schulden in Leeuwarden
  • Respect en betrokkenheid voorop
  • Geholpen worden vakkundige bewindvoerders
  • Rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen
  • Helpen wanneer u vanuit uw eigen inkomen niet kan betalen voor onze bewindvoering: de vergoeding hiervan kan dan worden aangevraagd bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand.

 

Over Fingo

Schakelt u Finqo in voor bewindvoering en budgetbeheer in Leeuwarden, zodat we steun kunnen bieden bij het stabiliseren van uw financiële situatie en er voor kunnen zorgen dat uw situatie niet verslechterd? Ons doel is natuurlijk om samen met u het punt te bereiken waarop u al uw schulden heeft kunnen aflossen. Dan neemt Finqo alle beslissingen over zaken die te maken hebben met uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit betekent natuurlijk niet dat u helemaal niets meer in te brengen heeft over uw eigen financiële situatie. Het tegendeel is juist waar: wanneer u bewindvoering ontvangt van Finqo, bent u wel nog steeds handelingsbekwaam en mag u dus ook nog steeds zelfstandig acties uitvoeren. Finqo biedt met haar bewindvoering ondersteuning bij uw volledige financiële administratie. Zo kan er duidelijkheid gecreëerd worden over de situatie waarin u zich bevindt en krijgt u passende steun aangeboden bij het stabiel houden van uw budget en het aflossen van uw schulden.

Ieder jaar legt Finqo als bewindvoerder verantwoording af aan de kantonrechter. Finqo voldoet aan de strenge eisen van de rechtbank, en is daarnaast ook nog eens lid van de BPBI. De BPBI is de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders. Uw geldzaken worden vakkundig geregeld door het team van Fingo in Leeuwarden.

Contact opnemen met Finqo Leeuwarden

Heeft u uw financiële situatie niet meer onder controle en kunt u de hulp van ervaren bewindvoerders goed gebruiken? Neem dan contact op met Finqo, zodat we samen kunnen kijken naar uw situatie en een persoonlijk plan voor u kunnen opstellen. Aangezien iedere situatie uniek is waardoor de hulpmogelijkheden en het kostenplaatje per situatie verschillen, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen