fbpx

Bewindvoering in Rotterdam

Heeft u het besluit genomen en wilt u bewindvoering in Rotterdam aanvragen? Een moedige en verstandige beslissing om hulp te aanvaren bij uw financiële situatie. Wij van Finqo geven graag deze hulp. We bieden u passende steun en streven naar een stabiele financiële administratie.

Onder bewind staan is mogelijk voor mensen die om welke reden dan ook hun financiële belangen niet meer zelf kunnen behartigen. Zoals u wellicht weet bestaan er twee vormen van bewindvoering: beschermingsbewind en WSNP-bewind. Met die laatste krijgt u te maken als u hoge schulden heeft.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN ROTTERDAM DOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Rotterdam met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Rotterdam

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Rotterdam? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Rotterdam. Samen lossen we uw geldproblemen op.

BEWINDVOERING ALS MENTORSCHAP

In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie. Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, nemen wij als uw bewindvoerder beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij beschermingsbewind blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten.

U kunt bewindvoering door Finqo zien als een soort mentorschap in Rotterdam. We begeleiden u naar een betere financiële toekomst door een persoonlijke mentor voor u te vormen.

WE NEMEN UW ZORGEN UIT HANDEN

Wat we dan precies voor u doen? De bewindvoerder in Rotterdam stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert de bewindvoerder ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij ons kantoor binnen. Zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen.

Wij nemen echt uw zorgen uit handen, zodat u weer even adem kunt halen. Terwijl wij hard voor u aan de slag gaan.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

ONZE TAAK ALS BEWINDVOERDER IN ROTTERDAM

Als beschermingsbewind in Rotterdam biedt Finqo persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Onze bewindvoering in Rotterdam is erop gericht om u zo goed mogelijk te helpen door (tijdelijk) alle administratie en beslissingen over uw vermogen van u over te nemen.

BUDGETBEHEER IN ROTTERDAM

Budgetbeheer, inkomensbeheer, schuldhulpverlening en mentorschap zijn onlosmakelijk verbonden aan bewindvoering. Het zijn allemaal hulpvormen om de controle weer terug te krijgen over uw financiële administratie. Met budgetbeheer in Rotterdam van Finqo wordt bedoeld dat uw vaste lasten op tijd betaald worden. Welke hulpvorm(en) voor uw situatie geschikt is, bespreken we tijdens het intakegesprek.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN BEWINDVOERING IN ROTTERDAM?

Er zijn kosten verbonden aan het aanvragen van bewindvoering in Rotterdam. De precieze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK). Mocht u het financieel niet kunnen opbrengen om aan deze kosten te voldoen, kunnen we bij de gemeente Rotterdam een vergoeding aanvragen voor het beschermingsbewind.

BEWINDVOERING IN ROTTERDAM AANVRAGEN

Het aanvragen van bewindvoering in Rotterdam gaat via de rechtbank. Als u ons inschakelt uw bewindvoerder zullen we een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter. Vervolgens zal tijdens een zitting de aanvraag worden goedgekeurd. Daarna kunnen we pas echt starten met de bewindvoering.

Ziet u het zitten om met ons dit traject aan te gaan? Bel dan gelijk naar 085 – 016 00 86. Mocht u eerst meer informatie willen weten kunt u dit gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@finqo.nl.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ