fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Rotterdam


Woont u in Rotterdam en bent u niet in staat om zelf uw financiën te beheren? Of heeft u problematische schulden en ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is bewindvoering in Rotterdam voor u de oplossing. Om te voorkomen dat u (verder) financieel in de problemen raakt, vragen wij de kantonrechter om Finqo te benoemen als uw bewindvoerder en zorgt Finqo ervoor dat uw budget stabiel is en eventuele schulden worden behandeld. Wij helpen u graag wanneer u het nodig heeft.


Persoonlijke mentor

In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie.Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, neemt de Finqo als uw bewindvoerder beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. U kunt bewindvoering door Finqo zien als een soort mentorschap in Rotterdam. We begeleiden u naar een betere financiële toekomst door een persoonlijke mentor voor u te vormen.

Wat we dan precies voor u doen? Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert Finqo ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen. Wij nemen echt even uw zorgen uit handen, zodat u weer even adem kunt halen, terwijl wij hard voor u aan de slag gaan.


Onze taak

Als beschermingsbewind in Rotterdam biedt Finqo persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan.Onze bewindvoering is erop gericht u zo goed mogelijk te helpen door (tijdelijk) alle administratie en beslissingen over uw vermogen van u over te nemen.


Wat kost onze hulp?

De tarieven voor bewindvoering in Rotterdam door Finqo kunt u hier vinden. Indien u zelf onvoldoende inkomen hebt om deze kosten voor bewindvoering te voldoen, zal Finqo de vergoeding hiervan in de vorm van bijzondere bijstand bij uw gemeente aanvragen. Wilt u meer informatie over bewindvoering door Finqo? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend contacteren, evenals om hulp vragen. Wij staan voor u klaar.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen