fbpx
Image Slider

Bewindvoering Sneek


Indien u hulp zoekt bij het oplossen van uw financiële situatie, omdat u het lastig vindt om hier zelf uit te komen, dan bent u op het juiste adres bij Finqo. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp bij schulden. Door middel van bewindvoering Sneek kunnen wij u ondersteunen in het op orde krijgen van uw financiële situatie.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Bewindvoering: wat is dat?

Een bewindvoerder helpt u bij het op orde krijgen van uw financiële situatie. Dat wil zeggen dat wij als organisatie uw volledige financiële administratie voor u bijhouden en inzichtelijk maken. Dit betekent ook dat wij alle financiële beslissingen voor u maken omtrent uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Dit doen wij om te voorkomen dat uw financiële situatie niet verergert. Middels onze diensten stabiliseren wij uw financiële situatie zodat we vanuit daar ook een afbetalingsplan kunnen opstellen om uw eventuele schulden af te lossen. Wilt u meer weten over hoe het proces in zijn werk gaat? Lees hier meer over het aanmeldingstraject en het proces.

Over Finqo

Al onze diensten zijn erop gericht om uw financieel situatie te verbeteren, zodat u een financieel gezonde én schuldloze toekomst tegemoet gaat. Bij ons wordt u altijd geholpen door een team van specialisten die altijd op een persoonlijke manier zullen helpen. Respect en betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Tevens zullen we altijd rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen om zo tot de meest passende oplossing te komen.

Meer informatie over bewindvoering

Heeft u het idee dat een bewindvoerder u kan helpen in het verbeteren van uw financiële situatie en wilt u meer informatie over de dienstverlening van Finqo? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor informatie over bewindvoering Sneek. Het begin van de oplossing start bij het accepteren van hulp: wij kijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam