fbpx
Image Slider

Bewindvoering Spijkenisse


Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in het buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap of ziekte. Al deze eventuele zaken maken het extra lastig voor u om uw financiën stipt op orde te houden. Bovendien, bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie.

Gelukkig is Finqo bereid dit werk vakkundig van u over te nemen. Bewindvoering in Spijkenisse houdt in dat u nergens omkijken naar heeft, dat uw persoonlijke financiële administratie altijd en overal op orde is én dat u weet hoeveel geld u elke maand precies vrij besteedbaar overhoudt. Zie het als ondersteuning, waarin wij u helpen alles financieel weer op de rit te krijgen.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Wat gaat veranderen?

Wanneer u bij Finqo onder bewind staat, neemt Finqo als uw bewindvoerder beslissingen over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten. In feite verzorgt Finqo uw volledige financiële administratie. Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert Finqo ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen. Wij geven u op deze manier wat rust, terwijl we u begeleiden naar een rooskleurigere toekomst op financieel gebied.

Wanneer er sprake is van verkwisting of het hebben van problematische schulden kan een kantonrechter het zogenaamde schuldenbewind uitspreken. De voornaamste taak van Finqo als bewindvoerder in deze situatie is dan om de financiële situatie te stabiliseren. Meer hierover kunt u in een vrijblijvend gesprek horen.

Meer informatie

Voor meer informatie over bewindvoering in Spijkenisse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent vrij om informatie aan te vragen en om vrijblijvend om hulp te vragen.

Heeft u geen overzicht meer en schulden? Ook dan is Finqo uw partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw financiën weer op orde komen!

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam