Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Utrecht


Ervaart u problemen met u financiën?Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Er kunnen daarnaast een hoop oorzaken zijn waardoor u dit niet bijhoudt. Denk aan geen inzicht meer, tijdgebrek, jong gezin, ouderdom of een ziekte; die maken het allemaal nog lastiger om uw financiën op orde te houden. Gelukkig neemt Finqo dit werk vakkundig van u over. U heeft nergens omkijken naar, uw persoonlijke financiële administratie is altijd en overal op orde én u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt. Dit noemen we bewindvoering en voor uw bewindvoering in Utrecht staat Finqo voor u klaar.


Wat betekent bewindvoering?

Als u niet in staat bent om zelf uw financiën te beheren, kunt u bij Finqo onder bewind komen te staan. Dat betekent dat Finqo als uw bewindvoerder beslissingen neemt over uw vermogen, goederen en indien aanwezig ook over uw schulden. Bij onder bewindstelling blijft u wel handelingsbekwaam en u mag nog steeds zelfstandig rechtshandelingen verrichten.

In feite verzorgt Finqo als bewindvoerder uw volledige financiële administratie.

Wij ontzorgen u op dit gebied en doen het budgetbeheer, zodat financiële problemen niet kunnen verergeren.Finqo stelt samen met u een budgetplan op, verricht alle betalingen voor u en indien van toepassing, beheert Finqo ook de PGB-gelden. Ook uw post komt bij Finqo binnen, zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om rekeningen die bij u binnenkomen. Ook bij verkwisting of problematische schulden kunnen wij u verder helpen. Vraag hier gerust naar door contact op te nemen.


Vertrouwd bewind bij Finqo

Finqo legt als bewindvoerder jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en Finqo voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de rechtbank. Daarnaast is Finqo lid van de BPBI, branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders.U bent er dan ook van verzekerd dat uw geldzaken vertrouwd en vakkundig worden geregeld!


Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons beschermingsbewind in Utrecht? Neem dan direct contact met ons op en vraag blijvend om informatie of hulp via onderstaande contactbuttons.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen