fbpx

Bewindvoering Wolvega

Heeft u baat bij bewindvoering in Wolvega? Het kan zijn dat u in een lastige situatie bent terechtgekomen, omdat u financiële problemen heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u het lastig vindt om rekeningen op tijd te betalen of om uw inkomen goed te kunnen beheren. Hierdoor kan het zijn dat u een schuld hebt opgebouwd.

Om u uit deze situatie te helpen kan een bewindvoerder u goed helpen. Bij Finqo zijn we als bewindvoerder in Wolvega gespecialiseerd in bewindvoering. En kunnen we u helpen bij het op orde krijgen van uw financiën en het aflossen van eventuele schulden.

Finqo heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN WOLVEGADOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Wolvega met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Wolvega

Met onze bewindvoering in Wolvega helpen wij u bij uw volledige financiële administratie. Bij bewindvoering komen diverse kosten kijken. Kunt u de kosten van onze diensten niet betalen vanuit uw eigen inkomen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dan de vergoeding hiervan voor u aanvragen bij de gemeente Weststellingwerf in de vorm van bijzondere bijstand. Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Wolvega? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Wolvega. Samen lossen we uw geldproblemen op.

BEWINDVOERDER IN WOLVEGA | HULP BIJ FINANCIËLE PROBLEMEN

Bij bewindvoering in Wolvega krijgt u hulp van een deskundige bewindvoerder om uw financiële problemen op te lossen. Dit is namelijk niet eenvoudig om in uw eentje te doen. Maar wat doet een bewindvoerder? Bewindvoering houdt in dat een bewindvoerder uw financiële situatie inzichtelijk maakt en beslissingen maakt over uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Het doel hiervan is om ergere schulden te voorkomen. Vervolgens wordt er gekeken hoe uw financiële situatie kan worden verbeterd.

bewindvoering drachten

AANVRAAG VIA DE KANTONRECHTER

U kunt bewindvoering aanvragen in Wolvega via de kantonrechter. Dit kunt u doen als er sprake is van verkwisting of het hebben van problematische schulden. De taak van ons bij Finqo als bewindvoerder is om de financiële situatie onder controle te brengen. Indien mogelijk regelen wij een betalingsregeling met de schuldeisers.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

PERSOONLIJK GESPREK

Als u contact opneemt met ons om bewindvoering in Wolvega aan te vragen gaan wij met u kijken of u in aanmerking komt voor bewindvoering. Indien dit het geval is plannen we een persoonlijk gesprek om alles verder te bespreken. Na dit gesprek wordt het verzoek bij de rechtbank ingediend.

Als u contact opneemt met ons om bewindvoering in Wolvega aan te vragen gaan wij met u kijken of u in aanmerking komt voor bewindvoering. Indien dit het geval is plannen we een persoonlijk gesprek om alles verder te bespreken. Na dit gesprek wordt het verzoek bij de rechtbank ingediend.

Veel gestelde vragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

bewindvoering Drachten

ONDER BEWIND STAAN OF ONDER CURATELE STAAN?

Als u bewindvoering in Wolvega aanvraagt en uw aanvraag wordt gehonoreerd door de kantonrechter staat u officieel onder bewind. Er bestaat ook iets als onder curatele staan. Wat is het verschil? Curatele is een stap verder dan bewindvoering en/of mentorschap. Een curator beslist over uw geld, verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding.

BUDGETBEHEER IN WOLVEGA

Met budgetbeheer van Finqo worden uw vaste lasten op tijd betaald door een budgetcoach. Deze coach houdt het overzicht op uw financiën en voorkomt dat u verder in de financiële problemen raakt. Tijdens het intakegesprek adviseert de budgetcoach u over welke diensten voor u het meest geschikt zijn en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Naast budgetbeheer, budgetcoaching, inkomensbeheer (ook voor bedrijven en zorginstellingen), schuldhulpverlening en bewindvoering kunt u bij Finqo ook terecht voor mentorschap. Een mentor ondersteunt u bij het organiseren en mobiliseren van uw zorg op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

MEER INFORMATIE OVER BEWINDVOERING IN WOLVEGA

Heeft u interesse in de hulp van een bewindvoerder in Wolvega? Neem dan vrijblijvend contact op met Finqo voor meer informatie over bewindvoering in Wolvega. We kijken graag samen met u wat we voor rol kunnen spelen in het oplossen van uw financiële problemen.

U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een eerste afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen. Dit kan op het telefoonnummer +31 (0) 85- 016 00 86.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ