Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Bewindvoering Wolvega


BEWINDVOERING WOLVEGA

Het kan zijn dat u in een lastige situatie bent terechtgekomen omdat u financiële problemen heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u het lastig vindt om rekeningen op tijd te betalen of om uw inkomen goed te kunnen beheren. Hierdoor kan het zijn dat u een schuld hebt opgebouwd. Om u uit deze situatie te helpen kan een bewindvoerder u goed helpen. Bij Finqo zijn we gespecialiseerd in bewindvoering in Wolvega en wij kunnen u helpen bij het op orde krijgen van uw financiën en het aflossen van eventuele schulden.

BEWINDVOERING VAN FINQO

Met onze bewindvoering helpen wij u bij uw volledige financiële administratie. Bij bewindvoering komen diverse kosten kijken. Kunt u de kosten van onze diensten niet betalen vanuit uw eigen inkomen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dan de vergoeding hiervan voor u aanvragen bij de gemeente in de vorm van bijzondere bijstand. Onder de standaard bewindvoering vallen bij ons ook de volgende punten:

  • We bieden persoonlijke begeleiding;
  • We bieden hulp bij schulden in Friesland;
  • Bij ons staat respect en betrokkenheid voorop;
  • U wordt geholpen door vakkundige bewindvoerders;
  • Wij houden rekening met de belangen van alle betrokken partijen.

WAT IS BEWINDVOERING?

Bij bewindvoering krijgt u hulp van een deskundige bewindvoerder om uw financiële problemen op te lossen. Dit is namelijk niet eenvoudig om in uw eentje te doen. Maar wat doet een bewindvoerder? Bewindvoering houdt in dat een bewindvoerder uw financiële situatie inzichtelijk maakt en beslissingen maakt over uw vermogen, goederen en eventuele schulden. Het doel hiervan is om ergere schulden te voorkomen. Vervolgens wordt er gekeken hoe uw financiële situatie kan worden verbeterd.

BEWINDVOERING AANVRAGEN

U kunt bewindvoering aanvragen via de kantonrechter. Dit kunt u doen als er sprake is van verkwisting of het hebben van problematische schulden. De taak van ons bij Finqo als bewindvoerder is om de financiële situatie onder controle te brengen. Indien mogelijk regelen wij een betalingsregeling met de schuldeisers. Als u contact opneemt met ons om bewindvoering aan te vragen gaan wij met u kijken of u in aanmerking komt voor bewindvoering. Indien dit het geval is plannen we een persoonlijk gesprek om alles verder te bespreken. Na dit gesprek wordt het verzoek bij de rechtbank ingediend.

MEER INFORMATIE

Heeft u interesse in de hulp van een bewindvoerder? Neem dan vrijblijvend contact op met Finqo voor meer informatie over bewindvoering in Wolvega. We kijken graag samen met u wat we voor rol wij kunnen spelen in het oplossen van uw financiële problemen. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een eerste afspraak! Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen. Dit kan op het telefoonnummer +31 (0) 85 016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen