fbpx

Bewindvoering Zwolle


Bent u op zoek naar bewindvoering in Zwolle?  Dan kan Finqo u hier bij helpen. Door onze hulp wordt uw financiële situatie weer stabiel en u hebt er zelf geen omkijken naar. U kunt onze bewindvoering in Zwolle als een mentorschap zien. Onze bewindvoerders begeleiden u naar een gezonde financiële situatie.

Als u onder bewindvoering geplaatst wordt, regelen wij uw financiële situatie. Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie volledig op orde komt en op orde wordt gehouden. Elke maand krijgt u een bepaald bedrag wat u vrij besteedbaar uit kunt geven.

Bewindvoering in Zwolle door Finqo

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Amsterdam met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer

Neem direct contact op als u ons wilt inschakelen voor bewindvoering in Zwolle. U kunt zeer eenvoudig via onze website direct een afspraak maken. Tevens kunt u ook meer informatie aanvragen. Wij staan u graag te woord.

Hoe werkt bewindvoering in Zwolle?

Als u onder bewindvoering staat, betekent dat doormiddel van schuldhulpverlening uw financiën compleet uit handen genomen worden. Wij maken als bewindvoerders de beslissingen over uw vermogen, goederen en mogelijk ook uw schulden. Dit is budgetbeheer. Als u het lastig vindt om uw financiën op orde te houden, nemen wij dit werk graag van u over zodat u niet in de problemen komt.

Het doel van beschermingsbewind in Zwolle

Wij streven er altijd naar om u schuldenvrij te krijgen door middel van beschermingsbewind. Dit kan een lastige weg zijn, maar met onze hulp komt u daar ongetwijfeld. Aan het begin van het traject zorgen wij dat uw huidige situatie duidelijk wordt. Wij bieden u passende steun en houden uw budget in de gaten. Op deze manier kunt u uiteindelijk schulden aflossen bij schuldeisers.

Hoe komt u onder beschermingsbewind?

Indien het zelf bijhouden van uw financiën niet goed gaat, kan u zich aanmelden voor bewindvoering in Zwolle. Wij kijken dan of uw situatie zich loont voor bewindvoering. Indien dit het geval is, plannen we een persoonlijk gesprek in. Bij dit gesprek zullen we onze werkwijze verder uitleggen. De volgende stap is dat het verzoek bij de rechtbank van Zwolle wordt ingediend. De kantonrechter zal u dan onder bewindvoering plaatsen.

Neem direct contact op

Ziet u het niet meer zitten en wilt u budgetbeheer in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op voor een eerste gesprek. U kunt tevens via onze website een afspraak maken. Mocht u vooraf nog meer informatie willen over onze werkwijze, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en geven u gerust meer uitleg.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering krijgt een person een bewindvoerder toegewezen, die zich over de financiële situatie van een persoon gaat bekommeren. Daarbij wordt de persoonlijke financiën weer op orde gebracht en gestabiliseerd. De bewindvoerder is in wezen een mentor die de persoon ondersteunt bij zijn of haar financiële zaken, in het geval van schulden of financiële moeilijkheden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering kan door de persoon met financiële problemen zelf aangevraagd worden, door een echtgenoot, partner of sommige familieleden. Dit wordt gedaan door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en deze samen met een verzoekschrift naar de kantonrechter te sturen. Tijdens een zitting bij de kantonrechter wordt de zaak vervolgens besproken en kan de persoon onder bewind geplaatst worden.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Waar kun je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering aanvragen dient via de kantonrechter te gebeuren. Finqo kan u daarbij helpen. Wij zorgen voor de juiste formulieren, nemen uw situatie door en zorgen dat alles correct is ingevuld. Ook helpen we u bij het opstellen van het verzoekschrift. U kunt daarbij direct een bewindvoerder van Finqo voordragen, indien gewenst.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Hoe kun je bewindvoering stopzetten?

Net zoals het aanvragen gaat ook het stopzetten van bewindvoering via de kantonrechter. U dient daarvoor een brief aan de kantonrechter te schrijven met het verzoek de bewindvoering te laten stopzetten. Hierin geeft u uw gegevens door, plus de reden waarom de bewindvoering stopgezet zou dienen te worden. Vervolgens wordt u na verloop van tijd uitgenodigd voor een zitting, waarin uw zaak behandeld wordt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op via het contactformulier, of telefonisch: +31 (0)85-016 00 86.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen