fbpx

Bewindvoering in Zwolle

Bent u op zoek naar bewindvoering in Zwolle? Dan kan Finqo u hier bij helpen. Door onze hulp wordt uw financiële situatie weer stabiel en u hebt er zelf geen omkijken naar. U kunt onze bewindvoering in Zwolle als een mentorschap zien. Onze bewindvoerders begeleiden u naar een gezonde financiële situatie.

Als u onder bewindvoering geplaatst wordt, regelen wij uw financiële situatie. Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie volledig op orde komt en op orde wordt gehouden. Elke maand krijgt u een bepaald bedrag wat u vrij besteedbaar uit kunt geven.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

GOEDE BEWINDVOERING IN ZWOLLE DOOR FINQO

  • Uw financiële administratie weer stabiel
  • Bewindvoerders in Zwolle met jarenlange ervaring
  • Lid van de BPBI
  • Vertrouwd en vakkundig
  • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel en Rotterdam
  • Ook voor mentorschap en budgetbeheer in Rotterdam

Wilt u ons inschakelen als uw bewindvoerder in Zwolle? Bel dan vandaag nog naar 085 – 016 00 86. We plannen dan een persoonlijk kennismakingsgesprek en vragen de bewindvoering aan bij de rechtbank in Zwolle. Samen lossen we uw geldproblemen op.

HOE WERKT BEWINDVOERING IN ZWOLLE?

Als u onder bewindvoering staat, betekent dat doormiddel van schuldhulpverlening uw financiën compleet uit handen genomen worden. Wij maken als bewindvoerders de beslissingen over uw vermogen, goederen en mogelijk ook uw schulden. Dit is budgetbeheer. Als u het lastig vindt om uw financiën op orde te houden, nemen wij dit werk graag van u over zodat u niet in de problemen komt.

U kunt bewindvoering door Finqo zien als een soort mentorschap in Rotterdam. We begeleiden u naar een betere financiële toekomst door een persoonlijke mentor voor u te vormen.

HET DOEL VAN BESCHERMINGSBEWIND IN ZWOLLE

Wij streven er altijd naar om u schuldenvrij te krijgen door middel van beschermingsbewind. Dit kan een lastige weg zijn, maar met onze hulp komt u daar ongetwijfeld. Aan het begin van het traject zorgen wij dat uw huidige situatie duidelijk wordt. Wij bieden u passende steun en houden uw budget in de gaten. Op deze manier kunt u uiteindelijk schulden aflossen bij schuldeisers.

DIRECT CONTACT OPNEMEN HULP AANVRAGEN INFORMATIE AANVRAGEN

HOE KOMT U ONDER BESCHERMINGSBEWIND?

Indien het zelf bijhouden van uw financiën niet goed gaat, kan u zich aanmelden voor bewindvoering in Zwolle. Wij kijken dan of uw situatie zich loont voor bewindvoering. Indien dit het geval is, plannen we een persoonlijk gesprek in. Bij dit gesprek zullen we onze werkwijze verder uitleggen. De volgende stap is dat het verzoek bij de rechtbank van Zwolle wordt ingediend. De kantonrechter zal u dan onder bewindvoering plaatsen.

Mentorschap

Beschermingsbewind

Contact

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN BEWINDVOERING IN ZWOLLE?

Er zijn kosten verbonden aan het aanvragen van bewindvoering in Zwolle. De precieze tarieven worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Vakinhoud Civiel en Kanton (LOVCK). Mocht u het financieel niet kunnen opbrengen om aan deze kosten te voldoen, kunnen we bij de gemeente Zwolle een vergoeding aanvragen voor het beschermingsbewind.

BEWINDVOERING IN ZWOLLE AANVRAGEN

Het aanvragen van bewindvoering in Zwolle gaat via de rechtbank. Als u ons inschakelt uw bewindvoerder zullen we een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter. Vervolgens zal tijdens een zitting de aanvraag worden goedgekeurd. Daarna kunnen we pas echt starten met de bewindvoering.

Ziet u het zitten om met ons dit traject aan te gaan? Bel dan gelijk naar 085 – 016 00 86. Mocht u eerst meer informatie willen weten kunt u dit gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@finqo.nl.

DIRECT CONTACT OPNEMEN AFSPRAAK MAKEN INFORMATIE AANVRAGEN

Direct hulp aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ