fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Detachering


Bij het implementeren van de oplossing(en) denkt Finqo mee. Finqo kan snel en flexibel experts op het gebied van Inkomensbeheer en Schuldhulpverlening detacheren waarmee Finqo voorziet in de toenemende vraag van (tijdelijke) professionals. Aan de ontworpen strategie kan dan ook direct en doeltreffende uitvoering worden gegeven.

Deze experts worden door Finqo-Academy opgeleid. Finqo- Academy is geaccrediteerd door de Raad van de rechtsbijstand voor het bieden van de opleiding tot beschermingsbewindvoerder en door de Branchevereniging voor Professioneel Bewindvoerders en Inkomensbeheerders voor menige training t.b.v. permanente educatie.  Onder deze training(en) vallen dan ook de opleiding tot Inkomensbeheerder, Schuldhulpverlener, Inkomensconsulent, diverse soft-skill trainingen, Professioneel Mentor etc. Voorts worden opleidingen van Finqo-Academy samen met de Kweekvijver samengesteld. De Kweekvijver is een onderdeel van de NHL en Stenden Hogeschool.

De experts worden in eigen huis doorlopend opgeleid. Minimaal eens per jaar worden zij gericht en naar behoefte bijgeschoold. Daarnaast nemen zij deel aan diverse bijeenkomsten en congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Binnen het eigen inkomensbeheerbureau dat landelijk werkt, krijgen de experts de nodige praktijkervaring aangeboden.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op: 085 016 0096 of mail uw vraag naar: info@finqo.nl

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen