fbpx
Finqo biedt financieel-administratief gemak, ook voor ú

Finqo verzorgt de financiële administratie voor de meest uiteenlopende doelgroepen. En allemaal profiteren zij van hetzelfde gemak: financieel overzicht, rust én elke maand een perfect inzicht in het vrij besteedbare inkomen.

Werkenden

U bent druk en werkt hard. Eenmaal thuis wilt u in uw vrije tijd niet gebogen zitten over een stapel paperassen. Finqo neemt dit heerlijk van u over. Uw kostbare vrije tijd is helemaal voor uzelf.

ZZP´er en kleine zelfstandige

Als gedreven ZZP´er of als kleine zelfstandige wilt u uiteraard focussen op uw werk en dus verdiensten en niet eindeloos in de weer zijn met bonnen. Schakel daarom Finqo vandaag nog in. Van boekhouding tot belastingaangifte. U wint aan tijd en voorkomt vervelende fiscale boetes en naheffingen achteraf omdat u iets bent vergeten, een fout heeft gemaakt of niet voldoende op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving. Ideaal voor klussenbedrijven, adviesbureaus, kappers, winkels en nog veel meer.

Senioren

De moderne digitale ontwikkelingen zijn niet aan alle senioren besteed. Zoals internetbankieren en elektronisch betalen. Finqo neemt dit allemaal netjes van u over. Een speciale dienst voor senioren is het verzorgen van wekelijks geld aan huis. U hoeft daardoor zelf niet meer naar een pinapparaat. Al deze service voorkomt dat u uw drukbezette kinderen moet belasten. Ook een uitkomst voor ouderen in een verzorgingshuis. Wij doen dit voor u vertrouwd en vakkundig.

Werkgevers met langdurige reizende medewerkers

Bent u werkgever waarbij uw medewerkers veel op pad zijn? Zoals een transportbedrijf met vrachtwagenschauffeurs? Of heeft u een buitendienst? Ook dan kan de administratie van uw externe medewerkers snel achterop raken en neemt Finqo dit alert over.

Tijd niet druk hoeven maken om je geld. Het geld wat je hebt, wil je zonder zorgen besteden aan leuke dingen zoals uitgaan. Gezien alle overheidsmaatregelen, ligt een studieschuld snel op de loer. Finqo zorgt ervoor dat je geld optimaal wordt beheerd waardoor jij na je studie zonder schulden aan de slag gaat.

Studenten

Je wilt je helemaal toeleggen op je studie. Eenmaal vrij, wil jij je in je vrije tijd niet druk hoeven maken om je geld. Het geld wat je hebt, wil je zonder zorgen besteden aan leuke dingen zoals uitgaan. Gezien alle overheidsmaatregelen, ligt een studieschuld snel op de loer. Finqo zorgt ervoor dat je geld optimaal wordt beheerd waardoor jij na je studie zonder schulden aan de slag gaat.

Expats

Nederlanders die werken in het buitenland verliezen snel het overzicht over hun Nederlandse post, vooral als die financieel-administratief van aard is. Finqo behoudt dit overzicht wel, opent uw post en zorgt dat alles netjes op tijd wordt betaald en afgehandeld.

Administraties voor PGB´s en voor kleine zorgaanbieders

Eveneens is Finqo uw ervaren specialist voor administraties voor PGB´s en voor kleine zorgaanbieders. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam