fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Basis opleiding Inkomensconsulent


Voor wie is deze korte opleiding geschikt?
Deze opleiding hebben wij ontwikkeld voor medewerkers uit o.a. de bancaire sector die een switch naar de schuldhulpverlening willen maken.

Met de aanpak ‘Versterking aanpak schulden’ schoolt Finqo- Academy in opdracht van diverse partners medewerkers uit o.a. de bancaire sector om tot professionals in de schuldhulpverlening en bewindvoering. Door hun eerder opgedane kennis en inzicht, in combinatie met hun zakelijke denkvermogen, zijn zij uitermate geschikt om de aanpak van schulden te versterken en verder te professionaliseren. Onder versterking aanpak schulden verstaan wij ook preventief beleid: het voorkomen van schulden.

Deze opleiding is gericht op de dagelijkse praktijk van de inkomensbeheerder/schuldhulpverlener en van de financieel- administratieve professional werkzaam binnen het sociaal domein van een gemeente. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om als financieel- administratieve professional binnen de gemeente of inkomensbeheerder aan de slag te gaan en kun je met zelfvertrouwen je cliënten bedienen. Je weet wat er van jou wordt verwacht en tevens hoe je de taken op de meest effectieve en efficiënte wijze uitvoert.

De opleiding bestaat in totaal uit 2, drie-daagse, modules. Na afloop van deze 6-daagse opleiding wordt een certificaat aan je uitgereikt.

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Een HBO werk- en denkniveau is van belang bij het volgen van deze opleiding.

Module 1
Module 2

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen