fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Over Finqo-Academy


Finqo- Academy is een handelsnaam onder Finqo-Noord BV. Finqo- Academy is een opleidings- en trainingsinstituut die is ontstaan en ontworpen door ervaren trainers vanuit Finqo-Noord BV en daarnaast ervaren zorgverleners werkzaam bij de zusterorganisatie, Alex-Cares. Beide werkbedrijven vallen onder de Flexwurk-Holding.

De organisatie heeft jarenlange ervaring met het bouwen, implementeren en verzorgen van diverse korte opleidingen en trainingen voor diverse doelgroepen die te maken hebben met sociale participatie en arbeidsparticipatie in de breedste zin van het woord.

Sinds 2016 is Finqo- Academy gestart met haar trainingsprogramma die gericht is op professionele bewindvoerders/ mentoren, (zorg)hulpverleners maar ook voor deelnemers uit de bancaire sector. Binnen dit trainingsprogramma worden basistrainingen voor bewindvoerders, vakinhoudelijke trainingen voor bewindvoerders en ook soft-skill trainingen aangeboden.

Het doel voor Finqo Academy is om de jarenlange ervaring die binnen de holding aanwezig is op het gebied van opleidingen, zorg en bewindvoering te combineren en daaruit korte opleidingen en trainingen aan deelnemers te bieden die niet alleen inhoudelijk van het hoogste niveau zijn maar ook qua scholing voldoen aan de meest recente eisen.

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen