fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Finqo Academy


Trainingsinstituut met veel ervaring

Finqo- Academy is een handelsnaam onder Flexwurk- Return BV. Finqo- Academy is een opleidings- en trainingsinstituut die is ontstaan en ontworpen door ervaren trainers vanuit Flexwurk- Return BV en daarnaast ervaren bewindvoerders werkzaam bij de zusterorganisatie, Finqo-Noord BV. Beide werkbedrijven vallen onder de Flexwurk Holding.

De organisatie heeft jarenlange ervaring met het bouwen, implementeren en verzorgen van diverse korte opleidingen en trainingen voor diverse doelgroepen die te maken hebben met sociale participatie en arbeidsparticipatie in de breedste zin van het woord.

Sinds 2016 is Finqo- Academy gestart met haar trainingsprogramma die gericht is op professionele bewindvoerders/ mentoren, hulpverleners maar ook voor deelnemers uit de bancaire sector. Binnen dit trainingsprogramma worden basistrainingen voor bewindvoerders, vakinhoudelijke trainingen voor bewindvoerders en ook soft-skill trainingen aangeboden.

Het doel voor Finqo Academy is om de jarenlange ervaring die binnen de holding aanwezig is op het gebied van opleidingen en bewindvoering te combineren en daaruit korte opleidingen en trainingen aan deelnemers te bieden die niet inhoudelijk van het hoogste niveau zijn maar ook qua scholing voldoen aan de meest recente eisen. Om dit te realiseren, werkt Finqo Academy met het samenstellen en bouwen van de korte opleidingen en trainingen nauw samen met de kweekvijver, een samenwerking van de Hogeschool Stenden, de hogeschool NHL, de Friese Poort en het Friesland College. Op deze manier blijven de opleidingen up-to-date qua inhoudelijke zaken maar ook onderwijstechnisch.

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen