fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Coaching en Incompany


Organisatieadvies en coaching

Supervisie, intervisie en coaching zijn de drie belangrijke begeleidingsvormen die Finqo- Academy aanbiedt. Daarbij gaat het om ondersteuning van het leren op de werkplek. Met de inzet van supervisie bieden de coaches van Finqo Academy de professionele bewindvoerder/ schuldhulpverlener een op reflectie gebaseerd leergesprek. Daarnaast begeleiden ze intervisie met een groep professionele bewindvoerders / schuldhulpverleners en helpen zij elkaar nog beter te functioneren. Met coaching wordt de professionele bewindvoerder/ schuldhulpverlener resultaatgericht begeleid in een één-op-één situatie zodat men het werk beter leert uit te voeren en eventuele belemmeringen worden weggewerkt.

Supervisie, coaching en intervisie vergroten de tevredenheid over het werk. Ook leidt het tot een groter zelfinzicht, een toename van persoonlijke effectiviteit van de professional en betrokkenheid bij de organisatie. Het helpt om negatieve uitkomsten zoals stress, angst, en personeelsverloop binnen een organisatie tegen te gaan. Coaching vergroot tevens de werktevredenheid, leidt tot een verbetering in vaardigheden en effectiviteit van de professional, het bereiken van doelen met betrekking tot effectief leidinggeven en het maken van weloverwogen beslissingen.

Organisatieadvies voor bewindvoerderskantoren

Werkprocessen in kaart

Waarom is het nog niet zo eenvoudig om uw doelen te behalen? Waarom kunnen zaken binnen uw organisatie soepeler lopen dan nu het geval is? Veel werkprocessen binnen organisaties zijn complexer ingericht dan nodig. Ook kan het zijn dat aan deze processen tot nu toe door tijdgebrek onvoldoende aandacht is besteed en zijn mede daardoor niet helder in kaart gebracht. Wij helpen u deze werkprocessen in kaart te brengen. Ook zorgen we ervoor dat uw medewerkers op een andere wijze naar de organisatie gaan kijken.

Van strategie naar uitvoering

Het doel van Finqo Academy is om uw organisatie toekomstbestendig te maken. Samen met u  maken we de vertaalslag van strategie naar uitvoering. Zo zorgen we ervoor dat doelen, mensen, middelen en processen op elkaar worden afgestemd. Dit is nodig om strategie te vertalen naar realiteit.

Finqo Academy is uw ervaringsdeskundige

De adviseurs van Finqo Academy zijn ervaren adviseurs uit de praktijk. Zij helpen u het beste uit uw organisatie te halen. Wij doen dat op een praktische, betrokken en interactieve manier. Finqo Academy handelt en begeleidt vanuit haar eigen ervaring als professional op het gebied van bewindvoering en schuldhulpverlening. Zij weten dan ook als geen ander wat voor een succesvol bureau belangrijk is.

Resultaatgericht

Bij Finqo Academy staat het duurzaam verbeteren van uw rendement door middel van efficiency verbetering en kostenreductie centraal in de aanpak. Daarnaast denken wij met u mee waar het gaat om veiligheid voor uw medewerkers en uzelf.

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen