fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Inkomensbeheer


Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap en ziekte maken het extra lastig uw financiën stipt op orde te houden. Gelukkig neemt Finqo dit werk vakkundig van u over. U heeft nergens omkijken naar, uw persoonlijke financiële administratie is altijd en overal op orde én u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt.

Heeft u geen overzicht meer en lopen uw schulden op? Ook dan is Finqo uw partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw financiën weer op orde komen!
Hulp aanvragen

Persoonlijke mentor

Ook uw zorg wordt door Finqo tot in de puntjes geregeld. Met de persoonlijke mentor van Finqo bent u verzekerd van kwalitatief goede en altijd passende zorg. Uw mentor kijkt erop toe dat de zorg met uw situatie mee veranderd en u de meest goede uitgangspositie heeft als het gaat om zorg- en hulpverlening.
Een persoonlijke mentor aanvragen

Bewindvoering

Naast mentorschap verleent Finqo bewindvoering. Indien u niet in staat bent zelf uw financiën te beheren of wanneer u problematische schulden heeft is bewindvoering voor u de oplossing. Hiermee voorkomen wij dat u verder in de problemen raakt.
Meer informatie over bewindvoering

Lid BPBI

Finqo is benoembaar door de Rechtbank. Finqo voldoet hiervoor aan de strenge kwaliteitseisen die de Rechtbank stelt aan bewindvoerders en mentoren. Daarnaast is Finqo lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders, BPBI.

U bent er dan ook van verzekerd dat uw geld- en zorgzaken vertrouwd en vakkundig worden geregeld.

Wilt u meer weten? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.
Neem hier contact met ons op

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen