fbpx

Mentorschap en Beschermingsbewind


Persoonlijke mentor
De wereld wordt meer en meer complex. Bij zorg zijn er talloze aanbieders maar welke is passend voor u? Daarbij is het soms heel lastig om aan te kaarten bij de zorgverlener dat de zorg niet helemaal naar tevredenheid verloopt. Dit omdat deze al zo lang bij u over de vloer komt en u deze niet wilt kwetsen of simpelweg omdat u niet weet hoe dit goed aan te pakken.

Soms is het gewoon heel lastig om een prettige woonplek te vinden waar uw zorg in wordt geregeld of is uw situatie dusdanig dat hier een passende indicatie bij moet worden aangevraagd.

Bij al deze zorg gerelateerde vragen kunt u terecht bij uw mentor van Finqo.

Beschermingsbewindvoerder
Bijna niemand beleeft plezier aan zijn of haar persoonlijke administratie. Geen inzicht meer, tijdgebrek, verblijf in buitenland, jong gezin of ouderdom, een handicap en ziekte maken het extra lastig uw financiën stipt op orde te houden. Gelukkig neemt Finqo dit werk vakkundig van u over. U heeft nergens omkijken naar, uw persoonlijke financiële administratie is altijd en overal op orde én u weet elke maand precies hoeveel geld u vrij besteedbaar overhoudt.

Heeft u geen overzicht meer en lopen uw schulden op? Ook dan is Finqo uw partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw financiën weer op orde komen!

Voor de voorwaarden van Mentorschap en Bewindvoering is het verstandig om de website van de Rechtspraak te raadplegen. Hier vindt u alle informatie over wat u van een mentor en beschermingsbewindvoerder kunt verwachten.

Lid BPBI wordt Lid Horus
Finqo is benoembaar gesteld door de Rechtbank. Finqo voldoet hiervoor aan de strenge kwaliteitseisen die de Rechtbank stelt aan bewindvoerders en mentoren. Daarnaast is Finqo lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en mentoren, Horus.

U bent er dan ook van verzekerd dat uw geld- en zorgzaken vertrouwd en vakkundig worden geregeld.

Wilt u meer weten? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam