fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Schuldhulpverlening Amsterdam


Schuldhulpverlening in Amsterdam

Door middel van schuldhulpverlening in Amsterdam kan Finqo u helpen met uw geldproblemen en financiële situatie. Niemand werkt zich expres in de schulden, u dus ook niet. Schulden kunnen voor zeer lastige situaties zorgen en ze kunnen u onzeker maken over de toekomst.

Bent u onzeker over uw financiële situatie? Bent u daarom op zoek naar schuldhulpverlening in Amsterdam? Bij Finqo bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het oplossen van uw schulden of als u voorziet in de schulden te komen. Als u ervoor kiest om bij ons schuldhulp aan te vragen zult u merken dat u er in ieder geval niet alleen voor staat.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wanneer kan ik schuldhulpverlening aanvragen?

Veel mensen weten niet wanneer ze schuldhulpverlening kunnen aanvragen. Dit kan op de volgende punten:

  • Als u het lastig vindt om uw inkomen te beheren;
  • Als u het lastig vindt om uw rekeningen op tijd te betalen;
  • Als u onzeker bent over uw financiële situatie;
  • Als u schulden heeft.

Zijn één of meer van bovenstaande kwesties op u van toepassing? Dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. U bent in ieder geval niet de enige en er is vrijwel voor ieder financieel probleem een oplossing voor handen. Wij zorgen er sowieso voor dat u er in ieder geval niet alleen voor staat.

Wat is het verschil tussen schuldhulpverlening en schuldsanering?

Schuldhulpverlening is een ander woord voor minnelijke schuldsanering. Dit is een vrijwillig traject waarbij de persoon met schulden wordt bijgestaan door een schuldhulpverlener. Deze hulpverlener biedt hulp bij het oplossen van schuldproblemen. Daarbij kan gedacht worden aan het inventariseren van alle schulden en het zorgen van stabiliteit. Ook het maken van afspraken met schuldeisers ter finale kwijting.

Deze vorm van schuldhulp is niet hetzelfde als wettelijke schuldsanering. Dat is een schuldhulp traject op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet. U dient het minnelijke traject geprobeerd te hebben om voor wettelijke schuldsanering (Wsnp) in aanmerking te komen.

Hoe werkt schuldhulpverlening in Amsterdam?

Wat wij doen als we het hebben over schuldhulpverlening bieden, is er samen voor zorgen dat we uw schulden wegwerken en dat nieuwe schulden in de toekomst kunnen worden voorkomen. Wij bieden hulp bij schulden in Amsterdam door met u mee te denken en door rust te brengen in uw financiële situatie. Er staat u een schuldvrije toekomst en een zorgeloos leven te wachten. Finqo begeleidt u daar graag naartoe.

“Voorkom erger en vraag direct schuldhulp aan bij Finqo.”

Is schuldhulpverlening in Amsterdam gratis?

Schuldhulpverlening aanvragen via de gemeente is gratis. Alle kosten worden gesubsidieerd door de gemeente waar u woonachtig bent. Indien dit Amsterdam is dient u zich daarbij te houden aan verplichtingen en afspraken die de gemeente met de schuldhulpverlener gemaakt heeft. Finqo ondersteunt diverse gemeentes door hulp te bieden aan mensen met schulden.

Hoe kan ik schuldhulp aanvragen??

Wanneer u besloten heeft de stap te maken en schuldhulp aan te vragen kunt u contact opnemen met Finqo. Wij zorgen dat alle formaliteiten voor u geregeld worden en introduceren u in het minnelijke traject.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Schuldhulp door Finqo: onze werkwijze

Onze dienstverlening is gericht op het vinden van een haalbare oplossing voor uw financiële problemen. Wij bieden persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Daarbij verliezen wij het belang van alle betrokken partijen niet uit het oog. De mogelijkheden en kosten per situatie zijn anders, daarom vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Dan krijgen we een beeld van uw mogelijkheden.

  • Overzicht in je financiële situatie en schulden. Wat is uw inkomen en wat bent u maandelijks aan kosten kwijt?
  • Heeft u recht op toeslagen of andere inkomsten? Kunt u minderen in uw kosten?
  • Waarom heeft u schulden? Is daar iets aan te doen?
  • Hoe voorkomen we verdere schulden?
  • Maken van regelingen en afspraken met schuldeisers

Waarom u Finqo moet inschakelen voor schuldhulpverlening

Wij zijn een administratief dienstverleningsbedrijf dat u kan voorzien van schuldhulpverlening in Amsterdam. Ons team bestaat uit zeer goed opgeleide en ervaren bewindvoerders, budgetbeheerders en mentoren. Wij brengen op een vlotte, vaardige en vooruitziende manier uw persoonlijke administratie op orde en we zorgen ervoor dat dit ook zo blijft.

Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Dit is ook onze visie. Wij zijn er van overtuigd dat onze grote meerwaarde de kwalitatief hoogstaande dienstverlening door onze professionals is.

Ik zoek schuldhulpverlening in Amsterdam

Voorziet u financiële problemen of ziet u geen oplossing meer voor uw huidige situatie? Neem dan die belangrijke eerste stap en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd vrij om gratis informatie en/of hulp aan te vragen.

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren om een eerste afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook bellen. Dit doet u via +31 (0)85 016 00 86. Samen vinden we een oplossing.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen