fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Schuldhulpverlening Leeuwarden


Heeft u schuldhulpverlening in Leeuwarden nodig? Wanneer u schulden heeft kan dit voor lastige situaties zorgen. Rekeningen stapelen zich op, het zorgt voor frustraties en u heeft er een hoop kopzorgen over. Het erkennen van het probleem en het vragen om hulp is dan ook een hele goede stap in de juiste richting! Bent u onzeker over uw financiële situatie? Laat Finqo u dan helpen. Wij zijn expert op het gebied van schuldhulpverlening en bieden onze hulp bijvoorbeeld in de vorm van budgetbeheer in Leeuwarden of beschermingsbewind in Leeuwarden Wij staan klaar voor u!

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wanneer kan ik schuldhulpverlening in Leeuwarden krijgen?

Bent u benieuwd of u met uw situatie ook schuldhulpverlening in Leeuwarden kunt krijgen? Bekijk onderstaande vragen eens:

  • Vindt u het lastig om uw inkomen zelf te beheren
  • Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen
  • Bent u (vaak) onzeker over uw financiële situatie
  • Heeft u momenteel schulden?

Heeft u op één of meerdere vragen ja kunnen antwoorden, dan is het onwaarschijnlijk hoog dat wij van Finqo u kunnen helpen. Wanneer u financiële problemen ervaart, is dit erg lastig. U heeft er immers niet om gevraagd. Schulden kunnen heel geleidelijk ontstaan, maar ook ineens als een grote klap komen. Bijvoorbeeld wanneer u onverwacht een grote tegenslag te verwerken krijgt. Weet dat dit niet iets is wat u allemaal alleen hoeft op te lossen.

Om hulp vragen is soms moeilijk, maar het kan u een heleboel positiefs opleveren. Denkt u eens aan de financiële zekerheid en vrijheid die u ervoor terug kunt krijgen! Daarnaast bent u echt niet de enige met schulden. Bij Finqo hebben we al veel mensen mogen helpen; bij zowel grote als kleine schulden. Er is voor vrijwel ieder financieel probleem een passende oplossing te vinden. Zo ook voor die van u!

Hoe kan onze schuldhulpverlening in Leeuwarden u helpen?

Wij leggen u graag uit hoe Finqo u kan helpen als uw schuldhulpverlening in Leeuwarden. Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Daarbij luisteren we goed naar uw verhaal. Betrokkenheid en respect staan hierbij op de eerste plaats.

Wij willen u graag het gevoel geven dat u ons kunt vertrouwen en vrijuit in alle eerlijkheid over uw financiële problemen kunt vertellen. Alleen op die manier krijgen we het snelst grip op de financiën! Samen met u zorgen we dat uw schulden worden weggewerkt én hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen. Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven!

Groningse Kredietbank

Wanneer u moeite heeft met geld en schulden, dan is er in Leeuwarden de Groningse Kredietbank. Soms kunt u geen beroep meer doen op uw sociale omgeving, andere regelingen of uw eigen vermogen om schulden weg te werken. U kunt dan bij de Kredietbank Leeuwarden een lening ontvangen. Dit een andere bank dan anders, want er is geen sprake van een winstoogmerk. Wanneer u hier een lening afsluit, is dit altijd maatwerk.

Online kunt u terecht op mijn GKB Leeuwarden, waarmee u 24 uur per dag online uw budgetbeheerrekening, lening en schuldregeling kunt inzien. Hiermee heeft u zelf overzicht! Wilt u graag in
contact met het GKB komen? U kunt ze benaderen via het GKB Leeuwarden telefoonnummer.

Onze werkwijze en kosten

De dienstverlening van Finqo is gericht op een haalbare oplossing voor financiële problemen. Wij bieden u persoonlijke begeleiding aan waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Daarbij verliezen we het belang van alle betrokken partijen niet uit het oog.

Omdat de mogelijkheden en het kostenplaatje per situatie uniek zijn, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja: ik zoek schuldhulpverlening in Leeuwarden!

Wanneer u uw financiële problemen niet meer overziet óf financiele problem voorziet, dan helpen wij u graag verder. Neem de belangrijke eerste stap en neem geheel vrijblijvend
contact met ons op. Heeft u zelf geen schulden, maar zou u eventueel bij ons willen werken in de schuldhulpverlening? Bekijk dan onze schuldhulpverlening Leeuwarden
vacatures!

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen