fbpx
Image Slider

Schuldhulpverlening Leeuwarden


Heeft u schuldhulpverlening in Leeuwarden nodig? Wanneer u schulden heeft kan dit voor lastige situaties zorgen. Rekeningen stapelen zich op, het zorgt voor frustraties en u heeft er een hoop kopzorgen over. Het erkennen van het probleem en het vragen om hulp is dan ook een hele goede stap in de juiste richting! Bent u onzeker over uw financiële situatie? Laat Finqo u dan helpen. Wij zijn expert op het gebied van schuldhulpverlening en bieden onze hulp bijvoorbeeld in de vorm van budgetbeheer in Leeuwarden of beschermingsbewind in Leeuwarden Wij staan klaar voor u!

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wanneer kan ik schuldhulpverlening in Leeuwarden krijgen?

Bent u benieuwd of u met uw situatie ook schuldhulpverlening in Leeuwarden kunt krijgen? Bekijk onderstaande vragen eens:

 • Vindt u het lastig om uw inkomen zelf te beheren
 • Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen
 • Bent u (vaak) onzeker over uw financiële situatie
 • Heeft u momenteel schulden?

Heeft u op één of meerdere vragen ja kunnen antwoorden, dan is het onwaarschijnlijk hoog dat wij van Finqo u kunnen helpen. Wanneer u financiële problemen ervaart, is dit erg lastig. U heeft er immers niet om gevraagd. Schulden kunnen heel geleidelijk ontstaan, maar ook ineens als een grote klap komen. Bijvoorbeeld wanneer u onverwacht een grote tegenslag te verwerken krijgt. Weet dat dit niet iets is wat u allemaal alleen hoeft op te lossen.

Om hulp vragen is soms moeilijk, maar het kan u een heleboel positiefs opleveren. Denkt u eens aan de financiële zekerheid en vrijheid die u ervoor terug kunt krijgen! Daarnaast bent u echt niet de enige met schulden. Bij Finqo hebben we al veel mensen mogen helpen; bij zowel grote als kleine schulden. Er is voor vrijwel ieder financieel probleem een passende oplossing te vinden. Zo ook voor die van u!

Hoe kan onze schuldhulpverlening in Leeuwarden u helpen?

Wij leggen u graag uit hoe Finqo u kan helpen als uw schuldhulpverlening in Leeuwarden. Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Daarbij luisteren we goed naar uw verhaal. Betrokkenheid en respect staan hierbij op de eerste plaats.

Wij willen u graag het gevoel geven dat u ons kunt vertrouwen en vrijuit in alle eerlijkheid over uw financiële problemen kunt vertellen. Alleen op die manier krijgen we het snelst grip op de financiën! Samen met u zorgen we dat uw schulden worden weggewerkt én hoe u ze in de toekomst kunt voorkomen. Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven!

Groningse Kredietbank

Wanneer u moeite heeft met geld en schulden, dan is er in Leeuwarden de Groningse Kredietbank. Soms kunt u geen beroep meer doen op uw sociale omgeving, andere regelingen of uw eigen vermogen om schulden weg te werken. U kunt dan bij de Kredietbank Leeuwarden een lening ontvangen. Dit een andere bank dan anders, want er is geen sprake van een winstoogmerk. Wanneer u hier een lening afsluit, is dit altijd maatwerk.

Online kunt u terecht op mijn GKB Leeuwarden, waarmee u 24 uur per dag online uw budgetbeheerrekening, lening en schuldregeling kunt inzien. Hiermee heeft u zelf overzicht! Wilt u graag in
contact met het GKB komen? U kunt ze benaderen via het GKB Leeuwarden telefoonnummer.

Onze werkwijze en kosten

De dienstverlening van Finqo is gericht op een haalbare oplossing voor financiële problemen. Wij bieden u persoonlijke begeleiding aan waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Daarbij verliezen we het belang van alle betrokken partijen niet uit het oog.

Omdat de mogelijkheden en het kostenplaatje per situatie uniek zijn, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja: ik zoek schuldhulpverlening in Leeuwarden!

Wanneer u uw financiële problemen niet meer overziet óf financiele problem voorziet, dan helpen wij u graag verder. Neem de belangrijke eerste stap en neem geheel vrijblijvend
contact met ons op. Heeft u zelf geen schulden, maar zou u eventueel bij ons willen werken in de schuldhulpverlening? Bekijk dan onze schuldhulpverlening Leeuwarden
vacatures!

Wat houdt de schuldhulpverlening in?

Als u schulden heeft, kunt u vrijwillig een aanvraag doen voor schuldhulpverlening. U krijgt dan hulp bij uw schulden van een onafhankelijke schuldhulpverlener. Deze persoon denkt met u mee en zal rust brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen jullie ervoor dat uw schulden worden weggewerkt en in de toekomst kan worden voorkomen.

Schuldhulpverlening is niet hetzelfde als schuldsanering. Dit niet-vrijwillige traject is een stap verder dan schuldhulpverlening. Wettelijke schuldsanering is op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet. U ontvangt bijvoorbeeld leefgeld die wettelijk berekend is door de Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening.

Hoe kan ik schuldhulpverlening aanvragen?

Om schuldhulpverlening aan te vragen hoort u contact op te nemen met de gemeente waarin u ingeschreven staat. Deze aanvraag is gratis. U dient zich wel te houden aan de verplichtingen en afspraken die uw gemeente met de schuldhulpverlener gemaakt heeft.

Wij kunnen u helpen bij de schuldhulpaanvraag. We zorgen ervoor dat alle formaliteiten worden geregeld en introduceren u in het minnelijke traject.

Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam