fbpx
Image Slider

Schuldhulpverlening in Rotterdam


Overweegt u een aanvraag te doen voor schuldhulpverlening in Rotterdam? Wij van Finqo kunnen u hierbij helpen. Als administratief dienstverleningsbedrijf bieden wij hulp bij schulden in Rotterdam aan hen die daar behoefte aan hebben. Ons team bestaat uit zeer ervaren bewindvoerders, administrateurs en mentoren die voor u klaarstaan.

Dus wilt u schuldhulp door middel van bewindvoering in Rotterdam? Wij helpen u waar nodig en zorgen ervoor dat u de schuldhulpverlening in Rotterdam krijgt die u zo hard nodig heeft.

Bewindvoering Amsterdam

Professionele schuldhulpverlening in Rotterdam | Finqo

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer

Wilt u meer weten over schuldhulpverlening in Rotterdam en wat we voor uw financiële situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hulp bij schulden in Rotterdam

Schulden zijn erg vervelend. Schuldeisers kunnen u in zeer lastige situaties brengen op financieel gebied. Als u schulden heeft, is het van belang om snel actie te ondernemen, zodat u niet nog verder in de financiële problemen raakt. Kunt u daarom wel wat hulp bij schulden in Rotterdam gebruiken om alles op een rijtje te krijgen? Voor schuldhulpverlening in Rotterdam kunt u terecht bij Finqo.

Aanvragen van schuldhulp in de gemeente Rotterdam

Meldt u aan voor schuldhulpverlening in de gemeente Rotterdam en vraag de benodigde hulp aan. Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen we dat schulden worden weggewerkt en schulden in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven. Een toekomst waarin uw financiën stabiel zijn en er geen schuldeisers meer bij u voor de deur zullen staan.

Wat kost onze schuldhulpverlening in Rotterdam?

Finqo biedt persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Onze schuldhulpverlening in Rotterdam is erop gericht om een haalbare oplossing voor uw financiële problemen te vinden. Iedereen en elke situatie is uniek en daarom is het kostenplaatje per situatie ook anders.

Om na te gaan wat schuldhulp dienstverlening voor u kost, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer kiest u voor schuldhulp?

Weet dat u niet de enige bent die in deze situatie verkeert en dat voor vrijwel ieder financieel probleem een oplossing voor handen is? Wij van Finqo kunnen u helpen als u te maken heeft met onderstaande situaties:

 • Schulden
 • U verkeert in een onzekere financiële situatie
 • Moeite met het beheren van uw inkomen
 • U heeft moeite met het op tijd betalen van de rekeningen. Dan komt onze budget totaal schuldhulp van pas

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Bewindvoering Amsterdam

Uw kennispartner op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening

Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf voor onder andere schuldhulpverlening in Rotterdam. Finqo Group is de kennispartner op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening. Finqo Group bestaat uit vier onderdelen: inkomensbeheer, detacheringen, opleiding en advies. Doordat deze vier onderdelen van het bedrijf samen één bedrijf vormen, blijft de kwaliteit binnen de vier onderdelen optimaal.

Inkomensbeheer in Rotterdam

Voor schuldhulpverlening in Rotterdam krijgt u te maken met het onderdeel inkomensbeheer. Alle medewerkers uit het team inkomensbeheer zijn zeer goed opgeleide bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Doordat Finqo-Inkomensbeheer benoemd is door de rechtbank in Rotterdam en daarnaast ook nog eens lid is van de BPBI, bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Wij verrichten ook inkomensbeheer voor cliënten in zorginstellingen, wij zorgen voor extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg.

Schuldverlening of schuldsanering?

Schuldhulpverlening wordt vaak verwart met schuldsanering. Maar wat is precies het verschil? Een aanvraag voor schuldhulp doet u vrijwillig, u wordt dan bijgestaan door een schuldhulpverlener. Er is ook een niet vrijwillig schuldhulp traject: wettelijke schuldsanering (Wsnp) op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet.

Bij schuldsanering wordt een Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening gemaakt. Ofwel: wat u wettelijk aan leefgeld zal ontvangen. Voordat u in aanmerking komt voor wettelijke schuldsanering dient u het minnelijke traject geprobeerd te hebben.

Neem gerust contact met ons op

Voor het aanmelden voor schuldhulpverlening in Rotterdam kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u maar al te graag met het creëren van een overzicht. Zodat u er weer bovenop komt en uw financiële situatie stabiel blijft. U kunt altijd geheel vrijblijvend en gratis informatie bij ons aanvragen over hulp bij schulden in Rotterdam.

Heeft u vragen aan ons, bijvoorbeeld over de praktische pakketten? Of maakt u zich zorgen over de financiële situatie van iemand uit uw omgeving en wilt u advies inwinnen? Twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons te bellen op +31 (0) 85- 016 00 86 of te mailen.

Wat houdt de schuldhulpverlening in?

Als u schulden heeft, kunt u vrijwillig een aanvraag doen voor schuldhulpverlening. U krijgt dan hulp bij uw schulden van een onafhankelijke schuldhulpverlener. Deze persoon denkt met u mee en zal rust brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen jullie ervoor dat uw schulden worden weggewerkt en in de toekomst kan worden voorkomen.

Schuldhulpverlening is niet hetzelfde als schuldsanering. Dit niet-vrijwillige traject is een stap verder dan schuldhulpverlening. Wettelijke schuldsanering is op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet. U ontvangt bijvoorbeeld leefgeld die wettelijk berekend is door de Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening.

Hoe kan ik schuldhulpverlening aanvragen?

Om schuldhulpverlening aan te vragen hoort u contact op te nemen met de gemeente waarin u ingeschreven staat. Deze aanvraag is gratis. U dient zich wel te houden aan de verplichtingen en afspraken die uw gemeente met de schuldhulpverlener gemaakt heeft.

Wij kunnen u helpen bij de schuldhulpaanvraag. We zorgen ervoor dat alle formaliteiten worden geregeld en introduceren u in het minnelijke traject.

Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam