fbpx
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Schuldhulpverlening Rotterdam


Schuldhulpverlening Rotterdam

Schulden zijn erg vervelend. Ze kunnen u in zeer lastige situaties brengen op financieel gebied. Als u schulden heeft is het van belang om snel actie te ondernemen, zodat u niet nog verder in de schulden raakt. Kunt u daarom wel wat hulp gebruiken om alles op een rijtje te krijgen? Voor schuldhulpverlening in Rotterdam kunt u terecht bij Finqo. Wij zijn een administratief dienstverleningsbedrijf dat hulp bij schulden in Rotterdam biedt aan hen die daar behoefte aan hebben.

Finqo bestaat uit een team van zeer ervaren bewindvoerders, administrateurs en mentoren die voor u klaarstaan. Dus wilt u schuldhulp door middel van bewindvoering in Rotterdam? Finqo helpt u waar nodig en zorgt er voor dat u de schuldhulpverlening krijgt die u zo hard nodig heeft. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Aanvragen van schuldhulpverlening in Rotterdam

Meld u aan voor schuldhulpverlening in Rotterdam en vraag de benodigde hulp aan. Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen we dat schulden worden weggewerkt en schulden in de toekomst voorkomen kunnen worden. Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven. Een toekomst waarin uw financiën stabiel zijn en er geen deurwaarders meer bij u voor de deur zullen staan.

Weet dat u niet de enige bent die in deze situatie verkeert en dat voor vrijwel ieder financieel probleem een oplossing voor handen is. Wij van Finqo kunnen u helpen als u te maken heeft met onderstaande:

  • Schulden
  • U verkeert in een onzekere financiële situatie
  • U heeft moeite met het beheren van uw inkomen
  • U heeft moeite met het op tijd betalen van de rekeningen. Dan komt onze budget totaal schuldhulp van pas

Wat kost onze schuldhulpverlening?

Finqo biedt persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Onze schuldhulpverlening in Rotterdam is er op gericht om een haalbare oplossing voor uw financiële problemen te vinden. Iedereen en elke situatie is uniek en daarom is het kostenplaatje per situatie ook uniek.

Om na te gaan wat schuldhulp dienstverlening voor u kost, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw kennispartner op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening

Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf voor onder andere schuldhulpverlening in Rotterdam. Finqo Group is de kennispartner op het gebied van inkomensbeheer en schuldhulpverlening. Finqo Group bestaat uit vier onderdelen: inkomensbeheer, detacheringen, opleiding en advies. Doordat deze vier onderdelen van het bedrijf samen één bedrijf vormen, blijft de kwaliteit binnen de vier onderdelen optimaal.

Voor schuldhulpverlening in Rotterdam krijgt u te maken met het onderdeel inkomensbeheer. Alle medewerkers uit het team inkomensbeheer zijn zeer goed opgeleide bewindvoerders, mentoren en budgetbeheerders. Doordat Finqo-Inkomensbeheer benoemd is dor de rechtbank en daarnaast ook nog eens lid is van de BPBI, bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Neem gerust contact op

Voor het aanmelden voor schuldhulpverlening in Rotterdam kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u maar al te graag met het creëren van een overzicht, zodat u er weer bovenop komt en uw financiële situatie stabiel blijft. U kunt altijd geheel vrijblijvend en gratis informatie bij ons aanvragen over schuldhulpverlening in Rotterdam.

Heeft u vragen aan ons, bijvoorbeeld over de praktische pakketten? Of maakt u zich zorgen over de financiële situatie van iemand uit uw omgeving en wilt u advies inwinnen? Twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons te bellen of te mailen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen