Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief Gratis cursus goed met geld
Image Slader

Inkomensbeheer – Detachering – Advies – Opleiding

direct contact opnemen afspraak maken Aanmelden nieuwsbrief direct contact opnemen

Schuldhulpverlening Rotterdam


Schulden zijn erg vervelend. Ze kunnen u in zeer lastige situaties brengen op financieel gebied. Kunt u daarom wel wat hulp gebruiken om alles op een rijtje te krijgen? Voor schuldhulpverlening in Rotterdam kunt u terecht bij Finqo. Wij zijn een administratief dienstverleningsbedrijf dat hulp bij schulden in Rotterdam biedt aan hen die daar behoefte aan hebben. Finqo bestaat uit een team van zeer ervaren bewindvoerders, administrateurs en mentoren die voor u klaarstaan. Dus wilt u schuldhulp in Rotterdam? Finqo helpt.


Hoe kunnen wij u helpen?

Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen we dat schulden worden weggewerkt en dit in de toekomst kan worden voorkomen. Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven.

Weet dat u niet de enige bent en dat voor vrijwel ieder financieel probleem een oplossing voor handen is. Wij kunnen u helpen als u te maken heeft met onderstaande:

  • Schulden
  • Een onzekere financiële situatie
  • Moeite met uw inkomen beheren
  • Uw rekeningen niet op tijd betalen


Wat kost onze hulp?

Wij bieden persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan.Onze dienstverlening is erop gericht een haalbare oplossing voor uw financiële problemen te vinden. Iedereen en elke situatie is uniek en daarom is het kostenplaatje per situatie ook uniek. Om na te gaan wat schuldhulpdienstverlening voor u kost, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem gerust contact op

Voor schuldhulp in Rotterdam kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u maar al te graag met een overzicht creëren, zodat u er weer bovenop komt. U kunt altijd geheel vrijblijvend en gratis informatie bij ons aanvragen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt ons bellen of mailen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Atalantastraat 29
8448 EZ Heerenveen