fbpx
Image Slider

Schuldhulpverlening Utrecht


Schuldhulpverlening in Utrecht

Niemand zit te wachten op schulden. Schulden kunnen u in zeer lastige, vervelende situaties brengen en nare gevolgen met zich mee brengen. Misschien staan er met enige regelmaat deurwaarders bij u op de stoep of bestaat de kans dat het warm water binnenkort afgesloten wordt. Dat is natuurlijk niet wat u wenst. Kunt u daarom wel wat hulp gebruiken om beter zicht te krijgen op uw financiën en om deze financiën op een rijtje te zetten? Voor schuldhulpverlening in Utrecht kunt u terecht bij Finqo.

Wij zijn een administratief dienstverleningsbedrijf dat hulp bij schulden in Utrecht biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Finqo bestaat uit een team van zeer ervaren bewindvoerders, administrateurs en mentoren die voor u klaarstaan voor schuldhulpverlening en inkomensbeheer. Wilt u hulp bij schulden in Utrecht van specialisten? Finqo helpt. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft.

direct contact opnemen Afspraak maken Informatie aanvragen

Wanneer kiest u voor onze schulphulpverlening in Utrecht?

U zult zich wel afvragen wanneer u de hulp van onze ervaren bewindvoerders, budgetbeheerders en mentoren kunt inschakelen. Wij kunnen u helpen als u te maken heeft met de volgende punten:

 • Schulden
 • Een onzekere situatie op financieel gebied
 • Moeite met het beheren van het inkomen
 • Moeite met het tijdig betalen van de rekeningen. Dan komt onze budget totaal schuldhulp van pas

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij denken graag met u mee om rust te brengen in uw financiële situatie dankzij onze bewindvoering in Utrecht, dus meld u aan voor onze schuldhulpverlening in Utrecht! Hierbij kunt u een keuze maken uit verschillende praktische pakketten. Nadat u de schuldhulpverlening in Utrecht aangevraagd heeft, zorgen we er samen voor dat de schulden worden weggewerkt en dat de ongewenste financiële situatie in de toekomst voorkomen kan worden.

Er staat u een toekomst te wachten waarin u schuldenvrij en zorgeloos kunt leven. Daar streven we samen naar. Weet in ieder geval dat u niet de enige bent die schulden heeft en dat voor vrijwel ieder financieel probleem een oplossing bestaat zoals onze schuldhulpverlening in Utrecht.

De kosten van onze schuldhulpverlening in Utrecht

Onze schuldhulpverlening in Utrecht is erop gericht een haalbare oplossing voor uw financiële problemen te vinden. Iedereen en elke situatie is anders en daarom is het kostenplaatje per situatie ook uniek. Wij bieden persoonlijke begeleiding waarin betrokkenheid en respect voorop staan. Om na te gaan wat schuldhulpdienstverlening voor u kost, vragen we u onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen kosteloos en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Kunt u de kosten voor de schuldhulpverlening in Utrecht niet zelf betalen? Maakt u zich maar geen zorgen! Bij de gemeente waarin u woont kunnen wij van Finqo een vergoeding aanvragen in de vorm van bijzondere bijstand. U ontvangt altijd de schulphulp die u nodig heeft, ongeacht uw budget.

Neem contact op voor het aanmelden voor schuldhulpverlening in Utrecht

Voor schuldhulp in Utrecht kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor het aanvragen van hulp. Wij helpen u maar al te graag met een overzicht creëren, zodat u er weer bovenop komt en u uw financiën weer helemaal zelf kunt overzien. Heeft u vragen of opmerkingen voor de deskundige bewindvoerders, budgetbeheerders of mentoren? U kunt altijd geheel vrijblijvend en gratis informatie bij ons aanvragen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt ons bellen of mailen. We vertellen u graag meer over wat onze schuldhulpverlening al voor veel mensen heeft kunnen betekenen.

Wat houdt de schuldhulpverlening in?

Als u schulden heeft, kunt u vrijwillig een aanvraag doen voor schuldhulpverlening. U krijgt dan hulp bij uw schulden van een onafhankelijke schuldhulpverlener. Deze persoon denkt met u mee en zal rust brengen in uw financiële situatie. Samen zorgen jullie ervoor dat uw schulden worden weggewerkt en in de toekomst kan worden voorkomen.

Schuldhulpverlening is niet hetzelfde als schuldsanering. Dit niet-vrijwillige traject is een stap verder dan schuldhulpverlening. Wettelijke schuldsanering is op basis van voorwaarden die vastgelegd zijn in de wet. U ontvangt bijvoorbeeld leefgeld die wettelijk berekend is door de Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening.

Hoe kan ik schuldhulpverlening aanvragen?

Om schuldhulpverlening aan te vragen hoort u contact op te nemen met de gemeente waarin u ingeschreven staat. Deze aanvraag is gratis. U dient zich wel te houden aan de verplichtingen en afspraken die uw gemeente met de schuldhulpverlener gemaakt heeft.

Wij kunnen u helpen bij de schuldhulpaanvraag. We zorgen ervoor dat alle formaliteiten worden geregeld en introduceren u in het minnelijke traject.

Waarom Finqo inschakelen bij geldproblemen/schulden?

Wij helpen al 10 jaar mensen die om welke reden dan ook niet meer of onvoldoende in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Als u geldproblemen heeft of kampt met schulden valt u hier ook onder. We nemen graag de financiële zorgen van u over en streven naar een toekomst zonder schulden en geldproblemen.

 • Uw financiële administratie weer stabiel
 • Bewindvoerders, administrateurs en mentoren in Rotterdam met jarenlange ervaring
 • Lid van de BPBI
 • Vertrouwd en vakkundig
 • Werkzaam door het hele land: steunlocaties in Groningen, Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam
 • Ook voor bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer
Wat doet Finqo voor zorginstellingen en gemeenten?

We hanteren een specifiek beleid voor zorginstellingen en gemeenten. Met zorginstellingen en werkgevers gaan wij in gesprek en bespreken we wat wij voor cliënten of werknemers kunnen betekenen. Het gaat hier om zaken als extra ondersteuning bij financiële zaken, schulden en bij zorg. Als zorginstelling of bedrijf kunt u zo kosteloos een extra dienst aanbieden voor uw cliënten en/of werknemers.

Finqo ondersteunt de publieke sector (gemeenten) bij het vinden van oplossingen voor het armoedebeleid, de schuldpreventie en schuldhulpverlening. De vraag van de desbetreffende gemeente is leidend voor onze dienstverlening. Dit omdat iedere gemeente een ander beleid en benaderingswijze heerst. Tijdens het oriënterende interview met een gemeente wordt in kaart gebracht waar de mogelijkheden tot verbetering en besparing liggen.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam