fbpx

Senioren en Zorg


Senioren en Financien
De moderne digitale ontwikkelingen zijn niet aan alle senioren besteed. Zoals internetbankieren en elektronisch betalen. Finqo neemt dit allemaal netjes van u over en ondersteund u waar gewenst. Een speciale dienst voor senioren is het verzorgen van wekelijks geld aan huis. U hoeft daardoor zelf niet meer naar een pinapparaat maar krijgt uw geld veilig en vertrouwd in huis. Al deze service voorkomt dat u uw drukbezette kinderen moet belasten. Finqo is tevens een uitkomst voor ouderen in een verzorgingshuis. Wij ontzorgen u vertrouwd en vakkundig.

Zorg voor zorg
Het opkomen voor eigen persoonlijke belangen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De mentoren van Finqo ondersteunen u graag met het organiseren en mobiliseren van uw zorg op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling. Ook ontzorgt uw Finqo mentor u waar het gaat om het toezicht op de geleverde zorg.

Het mentorschap is mogelijk voor diverse doelgroepen:
• Ouderen die thuis of in verzorging- /verpleeghuizen wonen;
• Meerderjarigen met een verstandelijke beperking;
• Mensen met psychiatrische problematiek;
• Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, ten gevolge van diverse oorzaken;
• Mensen in een comateuze situatie;

Administraties voor PGB´s en voor kleine zorgaanbieders
Eveneens is Finqo uw ervaren specialist voor administraties voor PGB´s en voor kleine zorgaanbieders. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam