fbpx
Image Slider

Bewindvoering Burgum


Heeft u financiële problemen en vindt u het moeilijk om hier op eigen kracht uit te komen? Voor hulp bij uw financiële situatie kunt u terecht bij de specialisten van Finqo. Door middel van bewindvoering Burgum kunnen wij inzicht krijgen in uw financiële situatie en u helpen om hier weer uit te komen.
Informatie aanvragen Hulp bij schulden

Wat is bewindvoering?

Onze bewindvoerders helpen u bij het oplossen van uw financiële problemen. Maar wat houdt bewindvoering in Burgum eigenlijk in? Wanneer u Finqo aanstelt als uw bewindvoerder, betekent dit dat wij uw volledige financiële administratie voor u bijhouden en inzichtelijk maken. Daarbij maken wij als bewindvoerder alle financiële beslissingen voor u. Of het nu gaat om vermogen, goederen en eventuele schulden. Zo voorkomen we dat u nog verder in de problemen komt en kunnen we vanaf daar samen kijken naar een oplossing.

Over hulp van Finqo

Onze dienstverlening is erop gericht om u zo goed mogelijk te helpen bij uw financiële situatie. Dit doen wij met grote zorg en aandacht. Bij Finqo:

  • wordt u geholpen door een team van deskundige en ervaren specialisten: fiscalisten, juristen, notarissen, administrateurs, mentoren en bewindvoerders;
  • communiceren we altijd op een persoonlijke en betrokken manier met u;
  • houden wij uw persoonlijke administratie op orde om verdere problemen te voorkomen;
  • wordt u geholpen door een gecertificeerde organisatie: wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPI)
  • zijn al onze diensten officieel goedgekeurd door de Nederlandse financiële autoriteiten.

Contact opnemen met Finqo

Zoekt u hulp bij uw financiële situatie en denkt u erover om hier een bewindvoerder voor in te schakelen? Neem dan vrijblijvend contact op met Finqo voor bewindvoering Burgum.

Informatie aanvragenHulp bij schulden
Contact opnemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Museumplein 30
9674 AD  Veendam