fbpx

Over ons


Finqo Group: de kennispartner op het gebied van inkomensbeheer / schuldhulpverlening

De Finqo-Group heeft een 4-tal disciplines binnen Inkomensbeheer en Schuldhulpverlening:

  1. Inkomensbeheer
  2. Detacheringen
  3. Opleiding
  4. Advies

Deze 4 disciplines werken nauw met elkaar samen wat de kwaliteit binnen de verschillende divisies optimaal houdt.

Hoe werkt het?

  • Het team van Finqo– Inkomensbeheer bestaat uit goed opgeleide en zeer ervaren bewindvoerders, budgetbeheerders en mentoren. En daar komt bij: wij kunnen ook nog eens goed, persoonlijk en betrokken communiceren. Vlot, vaardig en vooruitziend brengen én houden wij de persoonlijke administratie op orde. Finqo-Inkomensbeheer is benoembaar door de rechtbank en daarnaast lid van de BPBI. Hiermee is de kwaliteit van Finqo gemeten, gecontroleerd en gegarandeerd.
  • Finqo-Academy is een geaccrediteerde opleider, gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van Inkomensbeheer en Schuldhulpverlening. Finqo-Academy leidt niet alleen professionals op tot benoembaar bewindvoerder/ schuldhulpverleners, zij verzorgt tevens opleidingen om deze professionals tot de besten uit de branche op te leiden. Overigens komen de opleidingen tot stand in samenwerking met een aantal Hoge Scholen. Hierdoor zijn de opleidingen up-to-date en van deze tijd.
  • De professionals van Finqo- Detachering bestaat uit een team van goed geselecteerde, opgeleide en ervaren professionals. De grondige werving en selectie van Finqo-Detachering is een bewezen succesvolle procedure. De professional van Finqo-Detachering wordt daarop gericht opgeleid door Finqo-Academy en zal, indien wenselijk, de nodige praktijkervaring opdoen bij Finqo-Inkomensbeheer waar hij de kneepjes van het vak leert van het ervaren team van Finqo-Inkomensbeheer. De professionals die voornamelijk aan de slag zijn bij gemeenten, worden naast de vakgerichte opleiding onderwezen op de algemene beginselen van het behoorlijk bestuur. Dit opdat zij weten hoe zij volgens de gemeentelijke normen werken.

Kortom, de opdrachtgever is met de professional van Finqo-Detachering ervan verzekerd dat hij een waardevolle aanvulling op zijn huidige team heeft ingehuurd.

  • Finqo-Advies bestaat uit door de wol geverfde adviseurs die meedenken met gemeenten als het gaat om vraagstukken met betrekking tot schuldhulpverlening / inkomensbeheer. Onze adviseurs denken graag mee met de gemeente hoe zij deze sterk groeiende dienst binnen het sociaal domein kunnen inrichten. Uiteraard is hier een samenwerking met Finqo-Detachering in mogelijk.

Visie van Finqo

Kwaliteit bovenaan. Overtuigd van de grote meerwaarde van kwalitatief hoogstaande dienstverlening door onze professionals.

Contact opnemen
Vier disciplines

Inkomensbeheer
Detachering
Opleidingen
Organisatie & Advies

Contact

+31 (0) 85- 016 00 86
info@finqo.nl

direct contact opnemen

Locatie:
Finqo (Hoofdkantoor)
Coehoorn van Scheltingaweg 1K
8442 EZ Heerenveen